14.08.2008 | 17:27

Ei sit - No can do

Tässä on takki, jota neuloi Marjut, jonka loma päättyi... (Rallati rallati.) Loma loppui, työt alkoivat taas ja arki koitti jälleen. (Lisää tähän tuska ja ahdistus, se tuttu juttu.) Yritin olla ahkera ja neuloa tämän takin valmiiksi kesäloman aikana. Yritys oli hyvä, mutta kuten kuvasta näkyy, ei kovin onnistunut. Ei sit. Pitäisiköhän tässä välissä myös kertoa, että kuvassa näkyvä ensimmäinen hiha on liian kapea, koska en kuunnellut sisäistä ääntäni, joka käski tehdä lisäykset vähän useammin? Ehkä ei, menisi vain valituksen ja marmatuksen puolelle tämäkin merkintä.

Here's a cardi that Marjut knit. Almost. The summer vacation is now over and I'm back to work. (Insert anxiety and all that stuff here.) I tried to be efficient and finish the sleeves before my vacation would end, but, as the picture shows, I did not succeed. No can do. Now, should I also tell that the first sleeve pictured here is too narrow because I did not listen to the voice within me that told me to increase more often? Maybe no. That would make this entry all complaints.

Lopuksi Marjutin neuleet -tutkimusosasto tiedottaa: Novitan Luxus-langat ovat varsin kelvollisia ja raahattavuus on erinomaista tasoa.

Lastly the research department makes the following announcement: Novita Luxus yarns are fine and their dragability is on an exellent level.

- En se minä ollut. En. Eee-ee-en. Ihan tosi.
- It wasn't me. No. Nooo-ooo-oo. Really.

« Blogikissojen kohtaaminen - The encounter of the blog cats | Blog | Déjà vu? Déjà vu? Déjà vu? »

Kommentit - Comments

Jaa-a....kukahan sen Luxus neuleen nyt suunnitteleekaan?

Hyvää nimpparia kaikesta huolimatta! Ja aurinkoa päivääsi! Ahdistaville töille ei pidä antaa ylivaltaa.

Pojat on poikia..

Varsin viaton katse xD
Hyvä varoitus meille muille jotka harkitsevat ko. lankojen hankkimista ja omistavat myös vastaavan eliön joka osaa monen sorttisia viattomia katseita.

Hei.. Aivan, sama sattui meille. Kermit kissanpentu ainakin otti mun langat etten ole paikalla. Kermit repesi uuden langan, joka oli hajotettu.. Nuhtelin Kermit kissanpentua... Jälkiviisas laitan uutta lankoja laatikoon,johonkin kissat eivät pääse.