04.12.2007 | 10:56

Seuraa avautumista

(This time only in Finnish because I just complain about my miserable life.)

AAAAAAAAARGH!!! Tämä merkintä ei sisällä laisinkaan neuleasiaa, vaan valitusta, valitusta ja vielä vähän valitusta.

Aamulla idiootti-lisää-tähän-tarpeeksi-kirosanoja-autoilija roiskutti kylmät kura- ja loskavedet lätäköstä suoraan päälleni enkä tietenkään nähnyt rekisterinumeroa, koska silmälasit olivat märät ja likaiset. Nyyhkytin Jussille puhelimessa ja pääsinkin lämpöisessä autossa kotiin vaihtamaan vaatteet, ettei koko päivää tarvinnut kärvistellä kylmissään ja märissään. Töihin ennätin myöhässä ja Jussi vielä myöhemmässä.

Kotona vessan mekanismi on rikki ja huuhtelua saa odottaa vaikka kuinka kauan. Toivottavasti huoltomies saa sen korjattua tänään.

Frank ärmättää, huutaa, mäykyy äänekkäästi ja ilmaisee mielipiteensä joka asiasta. Merkkailu on alkanut kesätauon jälkeen. Yksi antibioottikuuri on takanapäin. Meidän pitäisi viedä eläinlääkärille virtsanäyte, mutta sitä ei saa huijaamalla, maanittelemalla tai pakottamalla. Pidimme Frankin viime yönä eristettynä kylpyhuoneessa ja hiekkalaatikossa muovisilppua. Aamulla laatikossa ei ollut pisaraakaan, kissa kai istui koko yön tassut ristissä pidätellen ja tuumaili: "Ähäkutti, tuonne en ainakaan ruiki, kaikkialle muualle kyllä".

Joulusiivous pitäisi tehdä, mutta energiaa ei tunnu olevan. Tuntuu siltä, että kun yhden paikan saa siivottua, kohta siihen ruikkaisee tai oksentaa eräs meillä asuva ja piakkoin joululahjarukkasiksi muuntuva kissaeläin tai että roinaa vain löytyy ja löytyy ja löytyy ja löytyy... Roina taitaa lisääntyä jakautumalla. Saako nyt heittää ruman keraamisen kännykkätelineen ja muuta tarpeetonta krääsää pois?

Yhden opintolainan viimeinen erä tulee maksuun. Se on ollut tiedossa jo pitkään, mutta varautuminen on ollut heikkoa ja olo tuntuu hyvin köyhältä varsinkin, kun joululahjoja pitäisi ostaa. Veronpalautukset menevät lainaan, samoin omat ja varastetut rahat, haluaahan pankki lähes 1400 euroa ja kahden muun lainan lyhennykset siihen lisäksi. Toisaalta, sittenhän tuo on maksettu, vaikka velka on veli jne jne. Tiedätte kyllä. Ja ei, en halua lykätä lainan takaisinmaksua, ennemmin olen köyhä ja kiukkuinen ja selvinnyt yhdestä lainasta eroon kuin roikutan sitä vielä mukana.

Lisäksi päätä särkee, hartiat ovat jumissa, väsyttää ja kyllästyttää.

Tuo on kuitenkin vielä pientä, mutta monet pienet ikävät asiat ja vastoinkäymiset yhdistettynä sairastavaan anoppiin saavat hermot kireälle ja tunteet pintaan. Neulominen tuntuu pakkopullalta. Lohtulankaa tekisi mieli, mutta budjetti ei sitä salli. (Tällä hetkellä olo on varakas, kun veronpalautukset tulivat, mutta paluu todellisuuteen iskee 15.12., kun opintolainojen lyhennykset menevät.) En tiedä, kuinka paljon Jussi haluaa asiasta julkisesti kertoa, mutta mainitaan nyt, että anoppi on sairastanut jo puolisentoista vuotta eikä tokene enää ennalleen, pahenee vain. Se on rankkaa.

Tästä sitten sujuvasti seuraavaan asiaan: myydään kirjoja. Koska en kuitenkaan saa virkattua söpöjä japanilaisia öttiäisiä, voisin laittaa amigurumikirjani myyntiin (kuvia myöhemmin, koska en nyt bongaa Yesasiasta, mitkä kirjat ovat kyseessä - tämä saattaa olla toinen), samoin Donna Druchunasin Ethnic Knitting Discovery -kirjan. Tilasin sen juuri, mutta koska kirja sisältää ennemminkin neulesuunnittelua ja etniset neuleet ovat vain kuorrutusta kakun päällä, voisin laittaa sen kiertoon. Olisin halunnut enemmän historiaa ja taustaa, neulesuunnittelusta minulla on jo kirjoja.

« Joulun odotusta - Waiting for Christmas | Blog | Lankaostoksia - Yarn shopping »

Kommentit - Comments

Koita jaksaa. Edessä on aina parempi päivä.

Hei! Olisin kiinnostunut noista amigurumi kirjoista. Paljonko? Ja olisiko niitä montakin kirjaa?

Mie en ymmärrä miksi ihmiset ei voi varoa niillä autoilla yhtään.... Typeriä! Mieki meinasin saaha auton kylkeen tänään... toHalit kaikkeen muuhun.

Mie voisin olla kiinnostunut siitä neulesuunnittelu opuksesta.

Mie en ymmärrä miksi ihmiset ei voi varoa niillä autoilla yhtään.... Typeriä! Mieki meinasin saaha auton kylkeen tänään... toHalit kaikkeen muuhun.

Mie voisin olla kiinnostunut siitä neulesuunnittelu opuksesta.

Murheilla on tapana kasautua...lämmin hali, koeta jaksaa!

Ouch. Olen pahoillani. Kyllä se elämä taas voittaa, ennemmin tai myöhemmin. Yritä ottaa rennosti vaikkei se aina niin helppoa olekaan. *halaus*

Voimia!
Tyynyyn huutaminen auttaa. Kannattaa kokeilla.

No voihan bärsse... En paremmin sano.

Sua ei paljon tämä lohduta, mutta koita jaksaa. Kyllä se hyväkin aika vielä koittaa! Usko pois!

Tsemppiä, kuullostaa jotenkin tutuilta ajatuksílta! Ja sain muuten tänä aamuna sauvalenkillä myös yhdeltä pöljältä autokuskilta, joka ajoi vielä peltotiellä, jossa ei saa ajaa kuin maanviljelijät ja jotkut ihme metsätyypit, lumiravat päälleni, vaikka väistin pitkälle pientareen puolelle ... kyllä harmitti!

Voimia. Oikein paljon voimia!

Muista myös se että vastamäen jälkeen on sitten myötälettä.

Kyllä se joulu teillekin tulee.

Voimia sulle, kyllä se kohta varmasti helpottaa. Ei vastoinkäymiset jatku loputtomiin. Tai niin kuin yksi tuttu tapasi sanoa "Turha surra, suklaata on vielä".

Yritä jaksaa... *ojentaa teetä ja sympatiaa*

Minä olisin kiinnostunut niistä japanilaisista öttiäisistä! Laita sähköpostiin tietoa, mitä kirja maksaa ja minne maksetaan???