11.12.2007 | 20:55

Lisää lankaostoksia ja muita ylläreitä - More yarn shopping and other surprises

Hups, melkein unohtui.
Oops, I almost forgot.

Juulibug päätyi Naisten joulumessujen ostoslistalle ykköseksi heti, kun kuulin, että sitä olisi tarjolla. Juulilla oli myynnissä myös kehräyskuituja ja kauniita nappeja ja kaikkea muuta ihanaa. Tyydyin kuitenkin vain ostamaan lankaa.

Juulibug ended up on top of the shopping list as soon as I heard that it would be available on the Naisten joulumessut (Women's Christmas fair, hand-made products from women only). Juuli sold also fibers for spinning and pretty buttons and other lovely stuff. However, I settled for yarn only.

Tämä taas on vaaleanpunaista, uniikkia ja se on minun, minun, minun! Lahjominen kannattaa, kysykää vaikka Zeskalta. Määolenniinonnelline. Eihän tuosta raatsi neuloa mitään, tuota vyyhtiä pitää vain hivellä ja ottaa se viereen nukkumaan.

This is pink, unique, and it is mine, mine, mine! Bribery pays out, just ask Zeska. I'm so happy! That yarn is too lovely to be knitted, it should just be petted and cuddled.

PS. Tässäkin merkinnässä tassut tarjosi Mini.
PS. Also in this entry paws provided by Mini.

« Hyvää Joulua | Blog | Korttikissoja - Cats in cards »

Kommentit - Comments

Hyvä idea Annelta! 10% on sujunu niin heikosti, että tossa vois pärjätäkin!

Mä kyttään sun postauksista nykyään aina tassuja, jäin koukkuun! ;D

Haluatko hyvän ja ihan ilmaisen vinkin? Mitäs jos pistäisit ensi vuonna uuden kilpailun pystyyn, teemana jotakin linjalta "Kuka kasvattaa lankavarastoaan nopeimmin/eniten joko prosentuaalisesti tai lankatyypeittäin?"