12.12.2007 | 13:51

Korttikissoja - Cats in cards

Näin teet kissaisen joulukortin
To make a cat-ful Christmas card

Tämä merkintä on omistettu Teijalle.

Tarvikkeet:
- riittävä määrä kissoja
- kamera
- nopea kuvaaja
- suljettu paikka

You need:
- enough cats
- a camera
- a fast photographer
- a closed place

1. Yllätä kissat samasta paikasta samaan aikaan tai ahdista kaikki kissat samaan aikaan samaan paikkaan, esimerkiksi saunaan. Varmista, että kissat eivät pääse pakenemaan.
1. Surprise the cats in a same place at the same time or chase the cats to the same place at the same time, for example, the sauna. Make sure they cannot escape.

2. Ota ensimmäinen kuva. Havaitse, että kissat vain häröilevät hämmentyneinä.
2. Take the first picture. Realise that the cats just mess around looking confused.

3. Huomaa, että kissa yrittää paeta. Estä kissan pako. Palauta kissa paikalleen.
3. Realise that a cat tries to escape. Prevent it. Return the cat to its place.

4. Huomaa, että kissan veli yrittää paeta. Yritä estää se.
4. Realise that the cat's brother tries to escape. Try to prevent that.

5. Paikallista kissan veli. Palauta se.
5. Locate cat's brother. Return it.

6. Havaitse, että kissat häröilevät edelleen. Ota lisää kuvia. Toivo parasta.
6. Realise that the cats still mess around. Take more pictures. Hope for the best.

Tee kortti parhaimmasta huonosta kuvasta. Photoshoppaa kissoille tonttuhatut niinkuin aina ennenkin. Hihitä, koska se on joka joulu yhtä hassua. Ihan tosi, on se. Taputa itseäsi selkään ja onnittele originaalista ideasta. Lähetä linkki kaikille.

Make the card of the best of the bad pictures. Photoshop Christmas hats to the cats, as always. Giggle because it is so much fun every Christmas. Really, it is. Pat yourself on the back and congratulate yourself on the original idea. Send a link to everybody.

« Lisää lankaostoksia ja muita ylläreitä - More yarn shopping and other surprises | Blog | Lähikuvassa häntä - Tail in close-up »

Kommentit - Comments

Oikein hupaisaa uutta vuotta kissalliseen blogiisi. Käyn täällä säännönmukaisesti kurkkimassa. Nyt sukelsin Ullablogin kautta, luettuani mukavan Laama-tarinan. Aika hämmästyttävää muuten että vierailijalista tuolla oikealla, näytti ollessani sivuillasi paikkakunnan ihan oikein: Klaukkala! Terveisiä siis täältä. =)

Minä täälä hihittelen itsekseni kissojen kuvaukselle, kai nuo muut kohta luulee että tuo nainen on tullut hulluksi :D

Katit ovat taas ihania.

Mutta te ootte kyllä varastaneet meidän saunan! Vaadin palautusta! Ette te kyllä ainakaan tässä rapussa asu, mutta lienee Satoa tuokin..?

Lasten kuvaaminen on melko lailla samanlaista heti, kun lähtevät itse liikkeelle. Lisäksi lapsilla esiintyy sellaisia kummallisia valokuvaajan painajaisia kuin vesirokkoa, räkätautia ja silmätulehduksia, jotka hankaloittavat hyvän joulukuvan saamista (eikä sitä koskaan saa otettua seuraavan joulun joulukuvaa silloin, kun eivät ole kipeinä - eli heinäkuussa).

Just näin! Miten tuo kissojen valokuvaaminen voikaan olla niin vaikeaa. Sitten jos muuten onnistuu saamaan edes jonkinlaisen poseerauksen, niin sitten salama häikäisee ja kissat hymyilee leveästi silmät kiinni.

ihania :-)

Jopas jotakin, kiitos !!! Riittävä määrä kissoja... :D

Kissat

Voin kuvitella kyllä tuota kuvausrumbaa, kahden kissan samaan kuvaan saaminen on ollut jo mahdotonta itselleni.

hih! Ainoa niin pieni paikka, että ne voisi saada samaan kuvaan suht sutjakasti ja vielä sellainen paikka mistä ei voi paeta on vessa.... Saunasta pääsee oven alta pois...

Heheh. :)

Ihania! :D