09.08.2007 | 19:26

Kuinka neuleeni syntyvät... ja kuolevat

Otetaan yksi kappale kissoja. Viedään se eläinlääkäriin luomen leikkausta varten. Havaitaan, että muovinen tötterö päässä ei estä veljmiestä nuolemasta leikkaushaavaa. Onnistutaan olla hankkimatta potkupukua tuunattavaksi kissan suojaksi. Päätetään neuloa kissatuubi kello 21 illalla.

Mitataan kissa. Piirretään kaavio. Kaavion © talouden diplomi-insinööri.

Todetaan, että villa on näillä helteillä sopimaton materiaali. Havaitaan, että lankavaraston puuvillainen osuus on pieni. Kaivetaan esiin pussukka, jossa on epämääräinen määrä Novitan pussi-Tennesseetä, josta ei ole koskaan syntynyt yhtään mitään. Valitaan väri.

- Jussi, vihreää, valkoista, pinkkiä vai beigeä?
- Beigeä.

Annetaan kissan itsensä testata valittu lanka.

Aloitetaan neule. Mitataan välillä ja sovelletaan. Unohdetaan kaavio. Sovelletaan edelleen ja yritetään neuloa kissan mukaan ja hyväksi havaitun Stetson-Harrison-menetelmän avulla. Saadaan neule valmiiksi klo 00.30.

Puetaan kissa neuleeseen leikkauksen jälkeen.

Havaitaan seuraavana päivänä, että Tennessee venyy ja lisätään kissatuubin kaula-aukkoon kuminauha pitämään kissatuubi paremmin kissan yllä. Havaitaan sitä seuraavana päivänä, että kuminauhasta huolimatta kissa saa yhden etutassun venkoiltua ulos kissatuubista, mutta ei toista tassua.

Havaitaan myös, että Tennessee ei kestä päivääkään pikku-pikku-kynsiliinien rapsutusta, pikku-pikku-hampuliinien näykkimistä ja pikku-pikku-kielen karheaa pintaa.

« How my knitted items are born... and how they die | Blog | Rockin' Girl Blogger »

Kommentit - Comments

Hieno neulos, me ei kyl oltas suostuttu pitämään mitään vaatteita, turkki riittää meille...

verraton raportti. :)

Mielenkiintoista, että se pysyi tuossa tuubissa...meidän Emppu kiemurtelee itsensä ulos valjaistakin ja se vaatii jo jonkin verran akrobatiaa.
Hieno kaava, muuten!

Oh yeah! Kissat pystyy mihin vaan... Nimim. Miten nojatuolin niskatyyny (irrallinen) löytyi tänään kylppäristä?

oisit tehny silkistä.