16.08.2007 | 19:15

10 %

10_25.png

Sire sai loistavan idean: pudotetaan sekä lankavaraston painoa että omaa painoa 10%. Sopii minulle! 10 % -projektiin valmistautuminen alkoikin tänään uuden blogin merkeissä.

Lankainventaariota edeltävä kysymys: kumpikohan mahtaa painaa enemmän, lankavarastoni vai minä - ja kumpikohan meistä kutistuu enemmän? (Minä en tiedä. Vielä.)

EDIT tähän väliin: projektin blogista kohdasta Säännöt löytyvät ohjeet, kuinka mukaan pääsee.

Lisäksi Vogue Knitting ryhdistäytyi: lehti tuli tänään vain kolme päivää myöhässä, alunperin arvioitu laskeutumisaika tänne oli maanantai. Edistystä! Kolmen päivän myöhästyminen on paljon parempi kuin se, että lehti ei tule ollenkaan ja sen perään saa huudella monta kertaa.

Sire got a brilliant idea: let's lose some weight, both your own weight and your stash's weight. I'm in!

Here's a pre-inventory question: which one weighs more, my stash or I - and which one loses more weight? (I do not know. Yet.)

Oh, and Vogue Knitting made progress: the 25th anniversary issue came today, only three days late. Originally it was estimated to arrive on Monday. A three days delay is much better than having no magazine at all and having to ask for it, so I guess I am happy.

« Idea | Blog | Palkataan manaaja - Wanted: an exorcist »

Kommentit - Comments

Mursuliina, Vogue Knittingin sivuilla on linkki Subscribe. Ko. sivun alareunassa on Subscription Inquiries -otsikon alla linkki lomakkeeseen, jolla voi lähettää viestin.

Toinen vaihtoehto on klikata Subscribe > Renew ja logata sisään sähköpostiosoitteellaan. Ko. sivun alareunassa on linkki Missed Issue, jota klikkaamalla voi raportoida puuttuvat numerot.

heiii! miten oot laittanu motkotuspostia vogue knittingiin? lankakauppa heiniin tilattiin vogue knitting ja siitä tuli vuoden tilauksesta tasan 1 numero. ja sitten vielä tarjotaan tilauksen jatkoa. ikävää.

Aika kivankuuloinen idea. Pitänee osallistua...

Mä pohdin, että osallistunko, mutta vaan lankaosuuteen. Jos multa putoaa elopainosta vielä 10% niin mennään jo liian alas. :S

MInä tiedän jo etukäteen painavani lankojani enemmän, sitä en osaa vielä arvioida kummasta se 10% on helpompi saada pois.

Lankavarasto painaa varmasti enemmän. ;) Mutta kutistuu myös helpommin, koska voit lahjoittaa ylijäämäkerät minulle. :D

Ehdottomasti mukaan laihdutuksenn... molempiin on tarvetta. Mites pääsisin mukaan?