18.03.2007 | 15:41

Vartti julkisuutta

Kuten Katja jo raportoi, täällä olen minä:

Kaupunkilehti Vartti, Espoon painos, sivut 2-3, osio Kymmenen kysymystä

Seuraavaksi pitääkin saada oma sarja televisioon, sillä loistavia formaatti-ideoita riittää... (Lista ei sisällä Neule- tai Neuleblogi-Idolsia.)

Jokainen vieras on neuleen arvoinen
Ohjelmassa suunnitellaan ja toteutetaan päivän aikana yhdessä vieraan kanssa neule. Neuleen tyyli päätetään katugallupilla ja jakson lopussa vieras esittelee neuleensa lyhyessä musavideossa. Ensimmäisenä vieraana on Zarcus Poussa.

Neuloo tähtien kanssa
Jokaisessa jaksosssa tähdet neulovat aina uudella tekniikalla yhdessä neulojaparinsa kanssa. Tuomarit arvostelevat suoritukset, minkä lisäksi katsojat saavat vaikuttaa lopputulokseen äänestämällä suosikkiaan tekstiviesteillä. Yhteenlasketut äänet ratkaisevat, kenen puikot tutisivat eniten ja kuka pareista putoaa.

Tartu puikkoihin
Ohjelmassa studiovieraat yrittävät arvata, mitä neuletta eri puolella Suomea kuvatut ihmiset neulovat ja oikein arvattuaan aloittavat neulomaan itse samaa.

Myytinneulojat
Ohjelman neulojilla on yhteensä 30 vuoden kokemus erilaisista mallineuleista ja neulesuunnittelusta. Yhdessä he testaavat kaikkia neuleisiin liittyviä uskomuksia. Ensimmäisessä osassa kokeilaan, aiheuttaako villapaidan neulominen poikaystävälle suhteen rikkoutumisen.

Kauniit ja neulojat / Täydelliset neulojat
Neuleblogien ihmissuhdekiemuroihin sotkeentuva neulojatar yrittää saada elämänsä miehen huomaamaan hänet samalla, kun hän valmistelee silkki- ja kashmirlankakehräämöjen kaappaamista. Mutta kuka on mystinen nainen menneisyydestä? Sarja tarjoaa kevyttä viihdettä iltapäivien iloksi.

Neuleenräjäyttäjä
Neulojatar koettelee kehon, mielen, langan ja puikkojen rajoja. Intarsia, fairisle, kavennukset ja kantapäät ovat silkkaa magiaa eikä yleisö voi uskoa silmiään, kuin neulojatar keksii yhä henkeäsalpaavampia temppuja.

Vaimoni on langanmetsästäjä
Tosi-tv-ohjelmassa seurataan, kuinka neulojatar perheineen etsii lankaa yhä uusista ja uusista paikoista. Yksikään alpakkakerä ei jää löytämättä!

ja niin edelleen...

« 15 minutes of fame | Blog | How was your day, dear? »

Kommentit - Comments

Voe mahoton mitä ohjelmia, nuo kun tulis ulos niin eipä sitä muuta ennättäis tekemäänkään kuin neulomaan ja kattomaan töllöä. Kiitos päivän nauruista!

Loistavia ideoita uusiksi tv-ohjelmiksi. Mikä olisikaan mukavampaa kuin seurata mitä muut neulovat, vähän kuin näissä blogeissakin. Oma innostus aina lisääntyy, kun huomaa mitä muut ovat saaneet aikaan.
Urheilun ystävät tietysti tarvitsevat jonkun vauhdilla valmiiksi -jutun.

Mitähän miehet tykkäis Neulojat vaihtoon-ohjelmaformaatista?

Emmehän unohda Big Knitteriä, jossa 10 neulojaa suljetaan puikkoineen ja lankoineen 3 kuukaudeksi taloon, jossa heitä käskyttää Big Knitter...

Hieno juttu Vartissa!

Tipahdin tuolilta Myytinneulojien kohdalla :). Muutkin ohjelmaideat olis varmasti menestystarinoita, puikkosotakin kuulostaa hyvältä, joten kohta pitää siis perustaa oma Neulontakanava telkkuunkin.

Ja tietenkin "Epätoivoiset Neulojat":
Virheitä löytyy 20 kerrosta alempaa eikä lanka kestä purkamista. Deadlinet paukkuu, VISA vinkuu ja lapset huutaa nälissään.
Kaikki mitä neuloo jumiutuu ufoiksi.
Valmiit neuleet kiristävät kainaloista tai jäävät muodottomiksi laatikoiksi.
Halpojen materiaalien käyttö kostautuu: nyppyjä, ryppyjä, velttoja neuloksia.
...Knitting at the Twilight Zone!

Heh, loistavia ohjelmaideoita. Näiden jälkeenhän ilmestyisivät varmaan myös Salaiset neulekansiot, Huippuneule haussa, Olet mitä neulot, Shield-langan varjolla, N.e.u.l.e., Kuningaspuikottaja jne.

Olis se vaan hauskaa.

Vaimoni on langanmetsästäjä vaikuttaa katsomisen arvoiselta. Sitten olisi vielä Langalle koti, jossa etsitään langalle uutta perhettä yhteistyössä omistajan kanssa. Luopumisen syynä saattaa olla esim. puhjennut allergia tai muuttaminen pienempään asuntoon, jonne lanka ei enää sopeutuisi. Langastaan luopuja valitsee kaksi langalleen sopivaksi katsomaansa kotia ja tutustuu kumpaankin vaihtoehtoon. Ohjelman päätteeksi langastaan luopuja tekee päätöksen, kumpi kodeista on hänen lankansa uusi koti.

Höh, oisivat voineet laittaa tuon jutun Helsinginkin painokseen. :]

Hauskoja ohjelmaideoita ;)

Loistavia ideoita!!;-)

Mieheni idea samoista aiheista: "Neuloo puikkosen kanssa" (tarkoitti Jari Puikkosta) ;-))))

Jos sä pääset toteuttamaan noita ideoita, niin lupaan enää ikinä olla valittamatta tv-lupamaksuista! :D

Hyvä lehtijuttu! Toimittajalla oli kerrankin fiksuja kysymyksiä! :)

Formaateista unohtui tietysti Puikkosota, jossa vieraat tuovat muovikassissa neuletarvikkeita tietyn euromäärän edestä. Neuloja suunnittelee vieraan tuomista tarpeista neuleen vieraalle. Neuleen toteuttamiseen on aikaa puoli tuntia, jonka jälkeen isäntä kalistaa yhteen nro:n 7 pitkiä metallipuikkoja ajan loppumisen merkiksi. Yleisö päättää kumman neule on voittanut kisan. Voittajapari saa lahjaksi tavispuikot ja häviäjäpari ebenpuiset puikot.