06.03.2007 | 21:44

Taotao, pieni pandakarhu

- Haluaisin huomauttaa, että myös minulla on valkoiset sukat.

Sukat etenevät hitaasti, mutta varmasti. En ole vielä päättänyt, kuinka pitkän varren haluaisin, joten ehkä jatkan tuosta vielä jonkin aikaa. Minua houkuttelee myös ajatus polvisukista, joissa olisi palmikkokuvioinen levennyskiila pohkeen kohdalla, mutta en ole keksinyt, kuinka sen saisi tehtyä parhaiten... Ehkä neulon vartta vielä vähän ja lopetan sukan siihen ja toteutan palmikkokiilan joissakin toisissa sukissa.

Minulla on myös pandamainen olo. Ja ei, se ei johdu siitä, että käsi olisi tärissyt aamulla silmämeikkiä laittaessa eikä siitä, että Taotao tulee uusintana tai että minustakin on kiva kieriä rinteitä alas ja korvani heiluvat, kun syön... Eiku... Vaan tästä:

Tiesitkö, että pandan ruokavaliosta jopa 99% koostuu bambusta ja että panda voi syödä jopa 38 kg bambua päivässä? (Lähde: WWF) Tiesitkö myös, että neulojan kesäinen lankavarasto voi koostua lähes 99% bambulangoista ja että neuloja voi käyttää jopa 3,8 kg bambulankaa päivässä? Neulojapopulaation on kuitenkin todettu pyrkivän rauhanomaiseen rinnakkaiseloon pandojen kanssa ja laajenemaan niin, että se ei uhkaa bambumetsiä ja pandojen asuinalueita.

Vasemmalla ei kuitenkaan ole 38 kg Oliviaa (70% bambua, 30% akryylia), vaan vain kilo. Ne saapuivat tänne paikallisesta Prismasta. Oikealla on 300 g Bambua (68% bambua, 32% puuvillaa), jota sain Jussilta Korian-tuliaisena. Langat ovat pinkkejä, pehmeitä ja aivan ihquja ja ne ovat minun, minun, minun!

Lopuksi vielä terveisiä lankoja Prismassa samaan aikaan hiplanneelle neulojattarelle, joka pystyi vastustamaan bambulankojen kutsua ja vetosi moniin keskeneräisiin töihin. Pilvi ja minä ihailimme suuresti luonteenlujuuttasi.

« Eats shoots and leaves? | Blog | One white sock »

Kommentit - Comments

Mun olis sittenkin pitänyt ostaa myös sitä pinkkiä... taidan ratsata vielä tänään meidän prisman, jospa sinnekin olisi tullut pandan ruokaa.

Jaa, bambuhamsteri??? Kiva väri!

No on kyllä luonteenlujuutta! Olivia on ihanaa, Bambua en vielä ole testannut.

Oliviaa ei ole täällä edes näkynyt. Pöh!

Ei tollasta luonteenlujuutta voi ollakaan? Mää ainakin olisin ostanu oliviaa heti 2 kg vihreenä. Ja sit vähän muita värejä.