15.03.2007 | 22:02

Kissoja ja kitinää

Maxi kiittää kannatuksesta ja toteaa, että murskavoitto oli ihan aiheellinen, sillä hänen sukkansa ovat erittäin sievät - ja että kinkkupalasta hänkin tekee ihan mitä vain (vink vink).

Mini haluaa puolestaan muistuttaa, että myöskin hänen sukkansa (etutassujen nilkkasukat ja takatassujen polvisukat) ovat erittäin sievät ja että hänen polkuanturansa ovat sentään (ainakin osittain) sievän vaaleanpunaiset toisin kuin hänen veljellään.

Frank taas ei sukista piittaa, vaan ilmoittaa olevansa kyllästynyt laajakulmalla kikkailuun ja ruikkivansa sen takia aina vain pitkin nurkkia, sillä hän haluaa ennemmin olla mamman sylikisu eikä mikään isopäinen pällistelijä. Frank kiittää myös kaikkia kuulumisia kyselleitä - tällä hetkellä maksan ja munuaisien kohonneita arvoja hoidetaan ruokavaliolla ja pian on aika mennä eläinlääkäriin testaamaan, ovatko raksut vaikuttaneet.

Saako vielä valittaa? Ovatko Interweave Knits ja Vogue Knitting vaihtaneet postiljooneja päikseen? Onko Bermudan kolmio vaihtanut suosikkilehteään vai asusteleeko Atlantilla neulelehtiä syövä hirviö? Aiemmin Vogue Knitting saapui täsmällisesti ja Interweave Knits ei. Nyt Interweave Knits saapuu ajallaan ja Vogue Knittingin perään on saanut huudella jo kahden numeron verran. Ensimmäisellä kerralla tilausta jatkettiin yhdellä numerolla ja viimeksi minulle luvattiin uusi lehti 3-4 viikon kuluessa - aikaa kului 7 viikkoa eikä lehteä näkynyt, joten valitin uudelleen ja nyt uusi lehti on tulossa... niin... 3-4 viikon kuluessa. Mikähän Vogue Knittingillä mättää - onko kukaan suomalainen tilaaja saanut kahta viimeisintä lehteä ajoissa?

« Cats and complaints | Blog | Whipped berry pudding coloured moss »

Kommentit - Comments

Itse jouduin huutelemaan pariin kertaan sekä holiday- että winter -numeroiden perään, mutta loppujen lopuksi ne kyllä tulivat postissa. Jälkimmäinen oikein erikoislähetyksenä. IK on toistaiseksi tullut aina suht aikataulussaan. Harmillista sinänsä, että nuo kaksi edellistä VK:ta ovat olleet myöhässä, sillä molemmissa on mielestäni useita toteuttamiskelpoisia malleja.

Mulle on tähän asti tullut IK aina ajallaan, mutta nyt jäi viimeinen numero tulematta :(

Terkkuja Maxille, Minille ja Frankille meidän valkosukilta!

Kyllä Frank on suosikki, vaikka sukaton onkin

IK:n posteljooni on kyllä meilläpäin ollut aina ajallaan, kunhan sille ensin selvisi missä mä majailen. Eka lehti ei millään meinanut löytää perille ja siitä piti kolmeen kertaan naputtaa. Että näin susirajan takana.
Frank näyttää jo paljon pirteämmältä, jospa raksut tepsivät.

isopäinen pällistelijä=D nyt kyllä naurattaa ja kovasti.
Superonnistunut hönökuva.
ja hyvä että Frank voi hyvin.