03.03.2007 | 22:48

Jos et muuta keksi, niin kelpaisiko sukka?

Lankahamsterit päättyivät keskiviikkona ja torstaina oli neuletapaaminen, joten mitäpä voi neuleprojektiton ihminen tehdä? Napata kerän lankaa, hukata vyötteen siinä samalla, unohtaa printata mielessä olleiden sukkien ohjeen ja aloittaa parin sukkia kärjestä ja säveltää mallia siinä samalla.- Mitähäh, siis mullahan pitäisi ne valkoiset sukat olla tässä huushollissa?

Ajattelin kutsua noita Perfect Strangers -sukiksi, koska olen laulanut sitä nyt noin kolme päivää. Kyseessähän on biisi, joka käänsi vannoutuneen Duran Duran -fanin hard rockin ystäväksi - oli talvinen ilta ja istuin isän auton takapenkillä. Odotimme jotain (en muista, mitä) ja radiosta kuului Perfect Strangers. Nyt sitten yllätän Jussia laulamalla mukana (hiljaa, koska en osaa laulaa), kun biisi tulee radiosta. En vain voi sille mitään. Eiiih!

Ja nyt näin tämän. Täytyy lopettaa Idolsien seuraaminen! Tuo oli paljon parempi kuin vaikkapa Dream Theaterin cover. Tässäpä alkuperäinen Deep Purplen esitys ihan vertailun vuoksi. Saako taas laulaa?

« If you've got no plans, knit socks | Blog | Ulla 01/07 »

Kommentit - Comments

Sulla on sitten makeet sivut. Kaikkea kivaa johon pikkuhiljaa tutustua!

Aina saa laulaa. Kauniit sukat, muuten. Eikä ne puikoilla olevat kopiosukatkaan hullummat ole! Mitä Frankille kuuluu?

terveisin frank-furtin hamsteri