03.12.2006 | 21:24

Pikkujouluterveisiä

Uutisten mukaan pikkujouluissa pettää puolisoaan kovin herkästi. Se on totta. Minun pitää tunnustaa teille jotain.

Firman pikkujoulut vietettiin tänä vuonna ruotsinlaivalla - tiedättehän, kun samaan hyttiin arvotaan yksi tai useampia kollegoita, illalla mässätään buffetissa tai ravintolassa, pidetään hyttibileitä ja katsotaan, paljonko yhteen hyttiin mahtuu ihmisiä ja kuinka paljon heistä lähtee möykkää, hengataan laivan yökerho(i)ssa, tullaan merisairaiksi laivan keikkuessa ainakin 15 m/s puhaltavassa tuulessa... Ja seuraavana päivänä ollaan väsyjä ja tuhlataan rahat Tukholmassa.

Tuollaisilla reissuilla saa helposti uusia tuttavuuksia, joita raahaa hyttiinsä. Meidänkin hyttiimme päätyi tällainen:

Tapasimme SF Bokhandelissa emmekä eronneet hetkeksikään ensitapaamisen jälkeen. Kävimme yhdessä lankaostoksilla Stickassa (entinen This Side Up) ja Anntorps Vävissä. Luulen, että tämä kaveri teki jonkun jeditempun, koska ostin vain nämä vyyhdit Stickasta:

Ylempänä vyyhti Hedängens schalgarnia (100 g / 400 metres), nimensä mukaan huiviksi tahtovaa villalankaa ja alempana Morbaer silkeä (100 g / 600 m), joka vain tahtoi lähteä mukaan.

Palasimme Suomeen tänä aamuna. Totesin heti, että Sithin mustat lordit ovat todellakin pahoja ja julmia, koska kun seuralaiseni näki Jussin, hän päätti hylätä minut ja muuttaa Jussin työhuoneeseen. Niisk. Mutta minulle jäävät muistot Tukholmasta: ostosreissut, hyttibileet, joissa kävimme yhdessä, metromatka satamaan ja laivamatka kotiin ja... Huokaus.

« Christmas party | Blog | Oh no, it's another scarf! »

Kommentit - Comments

Katriina: lanka esiintyy varmastikin ensi neuletapaamisessa, Darth valitettavasti on estynyt. :)

Nanny Ogg: mutta kun meillä on jo makuuhuoneessa tietokone (mun koneeni)! Ehkä se ei sitten ole tarpeeksi hieno, kun se ei ole Solaris-työasema...

NO joo, sun olis pitäny sitoa kaveri silkkilangoilla sängynpäätyyn. Tollaset tyypit menee AINA tietokoneen luo, jos mahdollista. Voit ehkä houkutella sen takaisin varustamalla makkarisi elektroniikalla?

Täydellinen kuvaus laivalla pidettävistä pikkujouluista. Vaikka kyllä Cinderella vielä muutama vuosi sitten suomenliikenteessä oli se kaikista paras;).
Kivan kaverin sait kuiteski itsellesi hyttiin asti.
Ja tuo silkkilanka.. Aih ja voih.