28.11.2006 | 20:51

Huiveja

Vasemmalla: TV:stä tuttu Icarus, ohje Interweave Knitsin jostain numerosta (suonette anteeksi laiskuuteni ja sen, että en jaksa könytä tarkistamaan). Kiinalaista mohair-akryylilankaa kului hieman yli 200 g, noin puolitoista kerrosta piti neuloa viidennestä kerästä. Puikot olivat muistaakseni 4,5 mm. Huivista tuli ainakin 190 cm leveä, iso ja ihana siis.

Oikealla: Swallowtail shawl, ohje jostakin toisesta IK:sta. Lankana oli Tallinnasta ostettu BBB Contessa Mohair, joka riitti niin, että jouduin jättämään 3-4 kerrosta pois ja päättelemään reunuksen viimeisellä nurjalla kerroksella sen sijaan. Puikot olivat 6 mm. 8 kg kissaa kuvassa mittakaavan vuoksi. Huivista tuli pienempi kuin Icaruksesta, mutta tääkin on ihan ihq ja ihqummaksi muuttuu, kunhan saan langanpäät pääteltyä ja reunuksen pingotettua.

« Scarves | Blog | The return of revelations »

Kommentit - Comments

kuolattavan ihania huiveja, niin ja kissakin. ja nehän rakasta kaikkea pehmeää.

Kati: joo, Mini painaa (nimestään huolimatta tai sen takia) 8 kg, Maxi 6 kg ja Frank hieman alle 4 kg. Juuri punnittiin. :)

Niina: Kiitos!

Taiska: ...ja M&M:n pitäisi olla vielä pieniä ja sieviä, kun emo on Cornish Rex eikä vaikkapa ihana Maine Coon -jötkylä. Toisin kävi.

Ihania huiveja! Ja kyllähän kissa voi 8kg painaa, enemmänkin. Nimimerkillä kokemusta on...

No nättejä ovat. Ahkeraa...pitäsköhän minunkin joku pitsihuivi näkertää. Siihen sopivia lankoja ainakin olisi.

Voiko kissa painaa 8 kg? Mä olen hämmästynyt, mä olen jotenkin aina ajatellut et ne on tosi pieniä...