30.09.2006 | 17:12

Katsokaa ja kadehtikaa

Jussi joutui Aacheniin, Saksaan työmatkalle torstaina ja palasi juuri (kun kirjoitan tätä, kello on noin viisi lauantaina). Mitä voinkaan sanoa? Oi onnea ja autuutta!

Syynä siihen ei ole ainoastaan miehen palaaminen kotiin tai erinomainen wokki, jota sain nauttia eilen erinomaisessa seurassa (kun kissa on poissa jne jne, tiedätte kyllä), vaan myös saamani tuliaiset. Katsokaa ja kadehtikaa!

Mitä voisin sanoa - noin käy, kun miehen hotelli on strategisesti hyvällä paikalla ostoskatujen lähellä. Kuvassa takana ovat Lindtin hasselpähkinäsuklaan (kokonaisia pähkinöitä!) loput (sitä todellakin on vielä jäljellä) ja edessä Godivan platinum collection, joka sai minut kuolaamaan tanskandogiakin pahemmin jo silloin, kun luin rasian konvehtien kuvauksia. Luulisin, että pelkästään rasian esittelylehtisen nuolaiseminen saisi minut onnesta sekaisin - mutta ei, ette kuitenkaan voi saada Godivoitani, aion kyllä nautiskella ne itse!

Ja lankaa! Lanka on peräisin Görg & Görgiltä. Sain Golden Eaglen (ainakin olettaisin tuota merkiksi) Alpacaa (100% alpakkaa) punaisena ja valkoisena ja Lang Yarnsin Silkdreamia (50% merinovillaa, 50% silkkiä) viininpunaisena. Langoista tulee varmaankin huiveja, koska niitä ei ole tarpeeksi paitaa varten. Mutta siihen palaan vasta, kun lopetan suklaan hiplaamisen... ja langan hiplaamisen... ja suklaan takia kuolaamisen... ja langan takia kuolaamisen... ja suklaarasian haistelun ja nuolemisen... ja langan haistelemisen ja nuol... Eikun... Öh. Niin.

Sivumennen sanoen, Jussin matka oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Saksassa lentokentän turvatarkastuksessa Godiva-rasiaa epäiltiin pommiksi! Tarkkailkaa siis suklaitanne.

PS. Anne - Jussi onnistui enemmän kuin paremmin tuliaisten kanssa, mutta voisiko sua silti ensi kerralla pyytää konsultiksi ihan kannatuksen vuoksi?

« Let's envy me | Blog | How to get yarn as a souvenir »

Kommentit - Comments

Jep jep, kiitoksia itsellesi, oli oikein mukavaa. Lauantain saldo: ei krapulaa (very nice), 9 kerää alpakaa, 200 g sukkalankaa, 1 neulekirja, 2 neulelehteä, syystakkikankaat sekä hämmästyttävä havainto että Menitassa on ajan musta aukko. Onneksi mies jaksoi viihdyttää itseään Akateemisessa. Mä voin sitten trokata sulle lankaa Anntorps Vävistä marraskuussa, kun vierailen vierailevan tutkijani luona. Meinasin kuitenkin viipyä vähän pidemmän kaavan mukaan eikä käydä päiväseltään.

Ei Jussi tarvi mitään konsulttia, Jussi on osunut Aachenin kaikkeinpyhimpään ihan itte. www.junghanswolle.de tosin on kaupungin laitamilla, mutta sinne on vähän vaikea kulkea julkisilla, ja sikstoiseks Görgillä on paree valikoima noita ah-ihanuus-herkkuja.

Olipa kiva nähdä sinut telkkarissa. Sinun sivujesi kautta aikoinaan löysin netin neulemaailman. Kiitos siitä.

Onpas miehesi mahtavan taitava tuliaistenostaja!

Viuh vauh *pyyhkii huuruista kuvaruutua*

OIJOI!!!

*nieleskelee, ettei kuola kastelisi näppistä*

Mistä tuollaisia miehiä löytää vai onko lankojen (ja suklaan ostaminen) koulutuksen tulosta? Ihanalta näyttävät niin langat kuin suklaatkin, olen kateellinen.

Ou mai kudnes, MITEN sä olet päässyt tuohon tilanteeseen? Nyt kaikki hyvät vinkit jakoon. Meillä kun ei nimittäin näytä riittävän se, että emäntä levittelee lankojaan ympäri torppaa tai huokailee onnesta aina, kun saa vähän suklaata. Ehei, tuliaiset ovat miehelleni täysin tuntematon käsite ja olen melko varma, että vaikka ei olisikaan, suklaata ja lankaa se ei älyäisi tuoda kuitenkaan vaan vetoaisi terveellisiin elämäntapoihin (joihin ei muka suklaa kuulu, pyh sanon minä) ja siihen, että meillä muka olisi jo riittävästi lankaa. Hmpf. Miehesi on siis mitä ilmeisimmin oikein varsinainen aarre. Mutta senhän tiesit varmasti jo.

On sulla kiltti mies, että ihan osti lankaakin.... pidä sitä nyt vähän hyvänä!