06.06.2006 | 20:31

Kuin villisorsan valitus, joka soi kaislikossa öin?

Hei, kuka varasti kesäkuun alun!? Ilmoittautukaa heti lähimmän kalenterin luona.

Viime aikoina en ole saanut paljoakaan aikaiseksi. Vali-vali-osastolle kuuluu valitus siitä, että uuden keittiön pöydän raahaaminen kolmanteen kerrokseen (ei hissiä) ja ampumaradalla käynti eivät tee hyvää kroonisesti jumissa oleville hartioille eikä myöskään curling (eikä Uusiskaan ollut paikalla, yhyy). Virkkaaminenkaan ei varmaan paranna asiaa...

Jos teitä kiinnostaa (ja vaikka ei kiinnostaisikaan), niin ampuminen meni paremmin kuin curling. Ampumaradalla osuin kerran kymppiinkin ja muuten jonnekin muualle, mutta taulun alueelle kuitenkin, mutta curling-radalla vain ryveskelin aluksi jään pinnalla, kun käsi-jalka-koordinaatio ei oikein pelannut. Siitä muistona on kämmenen kokoinen mustelma polvessa.

Jotain olen saanut aikaiseksikin, vaikka olen ollut tyhmä, laiska ja saamaton, kärsinyt lorvikatarrista ja muuten vain velttoillut.

Kun kaikki muutkin tekevät sitä, niin minä myös. Tässä KoolAid-värjättyä luonnonvalkoista seiskaveikkaa. Väreinä käytin... hmmm... jotain sitruunajuttua, tropical punchia ja kahta muuta pinkkiä väriä ja valkoiset kohdat ovat... hmm... ihan tarkoituksella jätetyt. Nyt osaan tekniikan, joten voinen kokeilla värjäämistä uudelleenkin, mutta en voisi sanoa mitenkään hurahtaneeni tähän.

Virkkasin kolmiohuivia, salomonin solmuja taas. Lanka on Fyberspates Laceweight Mohair ja sen väri Liquorice, joka löytyi Get Knittedin alelaarista. Tähän mennessä lankaa on kulunut 50 g vyyhdistä alle puolet!

Lopuksi vielä plagiaattimeemi-meemi, johon Marja haastoi: "Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi."

Onko teillä kellään kokemusta Pastasta?? (1) Tästä tulen työstämään seuraavia projektejani! (2) Näinköhän pääsen tänään edes kokeilemaan mokomaa... (3) Noh, minkäs teet... Elämä kissan kanssa vain on toisinaan tällaista. (4)

Lainaukset seuraavilta henkilöiltä - pitäkää itsenne haastettuina, jos siltä tuntuu:

(1) Marjan käsityöt
(2) Ninnin neuleet
(3) Niina / Knitter's Block
(4) Terde / Adorable Knitting with My Cat

« Hey, wait, I've got a new complaint | Blog | Replies to comments »

Kommentit - Comments

jaa, en tullut ajatelleeksi että käsiaseella ampuessa saa hartiat kipeiksi, paitsi jos on taittoperä

TiinaV: katsotaan, koska mä saan koolista langasta tehtyä jotain... ja huivilanka *on* ihanaa!

Stricker: kiitos - polveni arvostaa tätä. :)

KirsiJ: en mä nyt niiiiin pitkään ollut poissa, että tätä voisi kutsua kompäkiksi, enhän? Koolaaminen on ihan jees, ainakin se on helppoa ja nopeaa! Kissatkin tykkäävät, kun lankaa purkaa kerältä vyyhdiksi...

Hei ja kiva kun olet tehnyt kompäkin. Miksei minuun ole vielä tarttunut tuo koolaaminen? Omistan valkoisia lankoja tällä hetkellä vain virkkauslankoina. Ne ovat rullilla, joten värjääminen...noh heh heh. :o) Hyvää päivän jatkoa!

Ai mitä namilankaa ja huivi on tosi kaunis myös. Mustelmalle ja muille vammoille lähetän virtuaalipuhalluksia *puuuuuuuuuuuuh*.

Hanne: mä jatkan huivia vielä jonkin aikaa ja teen sitten ehkä hapsut ja jos lankaa vielä jää, sitten ihmettelen...

Mursuliina: jeps, mullakin sormi näpytti nopeammin kuin mitä Visakortti ehti huutaa apua.

Ziina ja Niina: käsiaseilla me ammuttiin sisäradalla, ensin .22:lla, joka ei potkaissut ollenkaan ja sitten 9 mm aseella, joka potkaisi jo jonkin verran. Valita ei saanut (eikä valittaa), aseet tulivat talon puolesta. Hauskaa se oli, mutta kun kädet olivat jo valmiiksi kipeät edellispäiväisestä pöydän raahaamisesta ja sihti on kroonisesti huono, tähtäämiseen meni välillä hieman aikaa. :-)

Mie jo ihmettelinkin, että mihin olit kadonnut.. Tuo huivilanka on ihanaa, olen itsekin hiplaillut sitä virtuaalisesti. Koolattu lanka näyttää mielenkiintoiselta, olisi kiva nähdä sitä neulottuna!

No, käsiasetta nyt on aika vaikea painaa kunnolla hartiaan kiinni...

eiks ne opastanut kunnolla? aseen perä pitää painaa kunnolla hartiaan kiinni ettei potkaise niin paljon. pienempirekyylisiä tykkejäkin olisi varmaan ollut tarjolla...

iiks sulla on tota lankaa! samaista mohairia olin silmäilly siitä asti, kun se get knittedin sivuille saapui. ja kun se ilmaantui alennuslaariin, syrän pomppasi kurkkuun! ja sit miäs sanoi, ettei tähän huusholliin ole se kerä tervetullut, kun olin jo raahannut enemmän ja vähemmän lankakaupan pusseja kotiin edeltävällä viikolla. :(

Minulla on Fyberspatesia merinovillana ja tuo lanka tosiaan jatkuu ikuisesti. En enää keksi mitä ihmettä sillä teen.