07.05.2006 | 20:05

Villatakki on (melkein) valmis

Viikonloppu on ollut aivan ihana. Lämpötila on päälle 20 astetta, joten olenkin viihtynyt parvekkeella istuttamassa chilejä isompiin ruukkuihin. Suokaa siis anteeksi, että en esittele villatakkiani henk.koht., sille on aivan liian kuuma ja kaiken lisäksi juoksentelen täällä aivan liian pienissä hepeneissä suihkun jälkeen (uuuh, seksiä... no ei).

Takista puuttuvat napit, koska en ole löytänyt sopivia ja lisäksi takki kaipaa pingotusta. Ehkä se saa nappilistan asettumaan paremmin (tod.näk. ei, mutta olkoon). Päätin tehdä hihat sileää nurjaa, koska en keksinyt, millaisen palmikon olisin niihin väkertänyt.

Haluankin kiittää Jussia langan ostamisesta. Kiitos, rakkaani! Lanka on Novita Jussia ja sitä kului noin 800 g. Neuloin sitä 4 mm puikoilla.

Haluan kiittää myös Niinaa japanilaisesta neulemallikirjasta, jonka hän toi tuliaisena Japanista. Isoa palmikkoa muistuttava palmikko löytyy myös yhdestä Harmony Guidesin mallineulekirjasta (en muista, mistä niistä), mutta se on paljon simppelimpi ja tylsempi. Hurraa kiertäen neulotuille silmukoille! Sekä oikealla että nurjalla puolella kiertäen neulotuille silmukoille!

Haluan kiittää kissoja virallisina neuletarkastajina toimimisesta, äitiäni, siskoani, veljeäni, mummoani, Suomen jääkiekkojoukkuetta Slovenia-voitosta...

« The cardigan is (almost) ready | Blog | Wow!? »

Kommentit - Comments

Nätti takki. Tommoset simppelit hihat sopii siihen tosi hyvin. Mua rupes tossa kuvassa naurattamaan, että ihan sama meininki näköjään teilläkin kun meilläkin: aina kun neuleen levittää, siinä on samalla sekunnilla kissa makaamassa. :)

Wau. :D Ai, mikset esittele tuota päälläsi 20 asteen lämpötilassa? :DDD

Hieno villatakki! Toivottavasti se ei vaan huovu pesussa niinkuin minun Olga-sukkani taannoin... (joissa oli jussi-lankaa osittain) Olisi tosi harmi.

Tosi upeita palmikoita!

Ooh! Upea neuletakki!