19.05.2006 | 22:23

Tupsuti tupsuti

Susanna L-A halusi tietää, kuinka tupsuvempaimella tehdään tupsuja. Jotensakin näin, luulisin.

Tarvikkeet

- tupsuhärvilä
- lankaa
- sakset
- kissa (vapaavalintainen tarvike)

Tee näin

1. Ripusta langanpätkä roikkumaan tupsuvimpulasta. Tällä langalla kasataan myöhemmin tupsu. Anna kissan tarkkailla.

2. Kieputa lankaa tupsuhärvilän ympärille. Anna kissan tarkkailla.

3. Kun lankaa on kieputettu tarpeeksi, sido tupsu alustavasti yhteen langanpätkällä ja valmistaudu henkisesti leikkaamaan tupsu. Huomaa, että tupsun sidontalankaa pitää kiristää myöhemmin.

4. Leikkaa tupsun reuna auki ja toivo, ettei lattialla/sohvalla/jossain muualla, missä? ole kohta langanpätkäkasaa. Kiristä kiinnityslankaa matkan varrella.

5. Trimmaa tupsu.

6. Viihdytä kissaa tupsulla (vapaavalintainen vaihe).

7. Huomaa, että kissaakin kiinnostaa. Ruoka siis. (Vapaavalintainen vaihe.)


« Pom-pom | Blog | Yeah! »

Kommentit - Comments

Ziina: kyllä, unen puutoksella saa paljon aikaan. :)

eikö kukaan halua tietää miten tehdään hupsuja? tehdään kaksi lasta jotka kinaavat ja mekkaloivat aamuseitsemästä iltakahdeksaan ja sotkevat kuin tasmanian tuholaiset, päälle yöherätykset ja uhmaikää koko ikä. jatketaan samaa rataa kolmesta kahdeksaan vuotta ja vot, taas on yksi hupsu lisää.

Susanna: tuo oli yllättävän helppoa, mun mielestä helpompaa kuin esim. kahden pahvirinkulan kanssa pelaaminen. Tosin tuolla härvilällä saa aikaan vain kahden kokoisia tupsuja, pahvirenkailla saisi minkä kokoisia tahansa.

Susanna L-A: ole hyvä! Sitten vain tekemään?

Laura: jep, ja tuo kuva on ihan aito, oikea tilanne, ei huumorin takia lavastettu. Uskomattomia otuksia nuo meidänkin kollimme... :-)

Repesin tolle kuvalle, jossa kissaakin kiinnostaa. Eihän se sit enää kiinnosta, kun se on sallittua. Lankaa ja lankakeriä voi metsästää ja tappaa vaan, jos se tehdään ilman lupaa ;)

Loistavaa, tuollainen minunkin täytyy saada! Mä inhoan niiden pahvien leikkausta ja tupsuista tulee aina erikokoisia. Kiitos havainnollisesta ohjeesta!

hauska vempula. Mut jotenkin se perinteisen tapainen pyörylä tuntuu helpommalta? Tai ehkä mä vaan vierastan uutta :D