25.05.2006 | 22:15

Puput iskevät taas

Huovutetut puput iskevät jälleen. Tällä kerralla niillä on porkkana!

Neuloin taas yhden huovutetun pupun lahjaksi. Käytin siihen torkkupeiton reunuksesta ylijääneen virolaisen paksun villalangan. Ettei lankaa olisi jäänyt pätkääkään, tungin loput langat pupun täytteeksi ja siitä tulikin mukavan pullea otus. Huovutin pupua ensin 60 asteessa reilun tunnin (kirjopesuohjelman ajan) ja sen jälkeen raukkaparka sai polskia vielä puolisen tuntia 90 asteessa. Siitä huolimatta joissakin kohdissa silmukat erottuvat vielä selvästi.

Neuloin pupulle asusteeksi porkkanan (i-cordia, jonka päässä on tupsu), koska en olisi millään saanut villapaitaa aikaiseksi. Olkapääni ovat todella jumissa. Auts! Kiltti lääkärisetä määräsi särkylääkkeitä ja kipugeeliä, toivottavasti ne auttavat. Olo on tuskainen! En voi edes neuloa kunnolla! Auts!

Jos joltakulta on jäänyt pupun ohje huomaamatta, niin saimme aikanaan luvan kääntää alkuperäisen englanninkielinen ohjeen suomeksi Ullaa varten.

« Bunnies strike again | Blog | Who would have believed... »

Kommentit - Comments

Löytyykö pienten lasten äideille omaa neulontablogia tai ryhmiä, joissa voisi vauvojen kera harrastaa kutomista ja tapailla samaan aikaan äitejä?

Kiitos kommenteista! Hartiat alkavat olla paremmat, ilmeisesti niissä oli pieni revähtymä. Hierojalle pitää hakeutua heti, kun tokenen vielä vähän.

Ihana pupu ja porkkanakin vielä:) Oletko kokeillut hierontaa tai fysioterapiaa olkapäihin? Suosittelen lämpimästi. Monica

Ja tässä vaiheessa olisikin kiva(?) nähdä kuva vieroitusoireisesta Marjutista, joka ei ole voinut neuloa moneen päivään! (Hiplaa edes lankoja, ettei mene liian pahaksi!)

Hei, pikaista paranemista olkapäällesi, että voit taas neuloa uudella innolla! :o)

Myötätuntotuulahduksia olkapääkipuihisi, täällä kärsitään myös niistä. Mulle määrättiin myös fysioterapiaa.