22.04.2006 | 18:56

Tiimihenkeä

Olin torstai-illasta lauantaiaamuun tiimihengen kohotusristeilyllä Tukholmassa. Ennen matkaa tein diilin työkaverin kanssa: jos hän lähtee minun kanssani lankakauppaan, minä menen hänen kanssaan lelukauppaan. Sovittu!

Matkan saavutuksia: kävelimme Science Fiction Bokhandeliin mennessä Ullcentrumin ohi. Kävelimme sujuvasti myös This Side Upin ohi.

Näistä saavutuksista huolimatta Anntorps Väv kutsui. Siellä Elsebeth Lavoldin Silky Tweedin loput värit olivat puoleen hintaan (35 kruunua/vyyhti). Koreihin jäivät mustat, siniset ja sinivioletit langat, mutta loput vaaleanpunaiset että violetit vyyhdit lähtivät mukaan. Niiden lisäksi käteeni tarttui punaista Deeba Silk -lankaa, joka oli kal-lis-ta (yhyy!), mutta vyyhti ei vain enää irronnut kädestäni, ei sitten millään. 100% silkillä on kumma vaikutus.

Lisäksi keskustelin myyjän kanssa yllättävän sujuvalla ruotsilla silkki-puuvillalangan väristä ja värjäämisestä. Myyntitiskillä oli kaunis keskeneräinen huivi ja tiedustelin siinä uteliaana maksaessani, mitähän raaka-aine mahtaa olla lankojaan. Lisäksi lähetin kaikki tekstiviestit ruotsiksi... Hyvä minä!

Uusia löytöjä: Drottningsgatanilla on Ylletin kauppa melko lähellä Pralinhusetia. Ylletistä en ostanut mitään, vaikka tarjolla oli firman omia villa- ja pellavalankoja ja Madilin Full-lankaa, tweed-lankaa ja Kid Setaa.

Pralinhusetissa taas oli paljon erilaisia belgialaista suklaita. Mmm. Belgialaista suklaata... Mmm. Jussi sai tuliaiseksi pienen levyn tummaa chili-skottiviskisuklaata. Se oli melko mielenkiintoinen tuttavuus... Pähkinäsuklaaseen saakka emme ole vielä ehtineet, yllättävää kyllä.

« Team spirit | Blog | Been knitting a cardigan »

Kommentit - Comments

Mitähän se siitä punaisesta langasta niin innoissaan neuloo, ettei edes päivittämään ehdi? ;D

:PPPP

Kati, ei hätää, sut tunnetaan jo. :)

Ja multa puuttui sit nimi, olin niin kade. :DDDDDD

Voi vitsi mitä vaaleanpunaista... *kadekadekade*

TiinaV: sietääkin olla! :D

AnneV: eeeeiii, enhän mä... Krhm. Mutta mmm, belgialaista suklaata... Godivaa... Mmm...

Villasukka: mä päätin sääliä seuraani ja jättää pahimmat langanhiplaukset väliin - mutta SciFi Bokhandelissa kävimme kyllä, sen ohi ei voi kävellä!

Kuinka sinä urhea olet pystynyt ohittamaa taivaat? Mulla on nimittäin kahdenlaisia taivaita: kirjataivaat (Akateeminen ja tuo kyseinen Science Fiction Bokhandel) ja sitten nämä lankataivaat (joita on on paljon)...

Mitä, yritätsä kertoa mulle jotakin? Belgialaista suklaata, belgialaista suklaata, belg... Miepäs sain työkaverilta puseronkorjauspalkaksi BELGIALAISTA SUKLAATA. Kyllä sillä palkalla ottaa mielellään tuntumaa ompelukoneeseen.

Voi höh! että pitikin mennä suurentamaan kuva siitä punaisesta silkkilangasta... Kade! :D