04.04.2006 | 21:14

Kolme huivia ja kaksi pipoa

Viime aikoina en ole saanut aloitettua yhtään isoa projektia enkä yhtään osaa sanoa, miksi. Sen sijaan aloitin huivin langasta, jonka sain salaiselta pohjoismaiselta ystävältäni viime kierroksella. Yllätin itseni neulomalla langan mukana tulleen ohjeen mukaan. Tämä edelleen keskeneräinen huivi esiintyi myös viime perjantain Helsingin Sanomissa.

Tällä pohjoismaisen salaisen ystävän kierroksella neuloin ystävälleni huivin ja pipon. Lankana oli Novita Aino. Lahjat ovat jo perillä, joten voin laittaa kuvia esille.

Ainoa jäi vielä yksi kerä, joten päätin kokeilla Etnoneuleita-kurssilla oppimaani mallineuletta. Yksi kanssaneulojistani neuloi pitsistä mohairhuivia, mutta tässä huivissa pitsisyys on vähissä, koska käytin ohjeen mukaisia 6 mm puikkoja. Annoin huivin Jussille, koska hän valitteli, että ikkunasta vetää, kun hän tietokoneilee sen ääressä. (Älkää kertoko Jussille, että huivin pitsimalli näkyy, kun huivia venyttää!)

Niin, mainitsin toisenkin pipon... Neuloin Jussille 3o, 3n-joustinta pipon viininpunaisesta ONlinen Corasta, joka jäi pitsineuleestani yli. Jussi valitti, että kaikki pipot ovat hukassa, joten pitihän miestä auttaa! Löysin myös kaikki pipot yhtä lukuunottamatta, tosin tästä piposta en nyt voi näyttää kuvaa, koska se on... hmm... hukassa. (Enkä jaksa nousta kaivelemaan pipo- ja huivikasaa eteisen hyllyllä.)

« Three scarves and two caps | Blog | Crazy Days »

Kommentit - Comments

Kati: niii-in, ne hukkuvat varsinkin sille hyllylle, jossa pipot, huivit ja hanskat yleensäkin ovat (kun miehet eivät vain jaksa kurkottaa vähän pidemmälle => pipo on hukassa). Toinen pipoja syövä paikka on sitten auton takakontti(???).

hmmmm..... Miksi miehet hukkaavat hanskansa, huivinsa ja hattunsa/piponsa hyvin usein??? :))