27.02.2006 | 21:19

Kertoisin Vilnan-kuulumisia, mutta...

Vietimme pitkän viikonlopun Vilnassa ja saimme Baltian maiden pääkaupunkikierroksen päätökseen.

Juuri ennen matkaa Frank sairastui ja jouduimme viemään kissan päivystävälle eläinlääkärille. Hän totesi Frankin saaneen virtsakiviä (kuukausi sitten testeissä ei näkynyt mitään!) ja maksa-arvojen kohonneen hälyttävän korkeiksi, joten kissan oli jäätävä teho-osastolle yöksi. Olin jo valmis jäämään kotiin, mutta Jussin onneksi naapurimme lupasivat hakea Frankin kotiin ja huolehtia kissasta... kissoista, kun olemme poissa.

Olin huolissani koko matkan ja nyt Frankia on tarkkailtava edelleen, joten pahoitteluni bloggaamattomuudesta. Joitakin kuulumisia voitte lukea Lankahamstereista.

« I would tell you about Vilnius, but... | Blog | Recap »

Kommentit - Comments

Toivottavasti Frankilla asiat korjaantuvat oikella ruualla. Meillä koiraa hoidettiin maksan vajaatoiminnan takia ruokavaliolla, proteiinia ei saanut antaa ja sekös mustia kiukutti. Eilen sain sitten kuulla, että veriarvot olivat jälleen normaalit, voi sitä emännän iloa ja intoa jolla haukku ahmi osansa jauhelihasta... Voimia siis Frankille ja emännälle.

Ja suurkiitos loistavista sivuista, olen vasta aloittelija käsitöiden ihmeellisessä maailmassa, mutta sivuistasi on ollut paljon apua. Muutaman huivin jälkeen uskaltauduin tekemään sukat (purin ne ensin 4 kertaa, viidettä kertaa en enää jaksanut, niillä on vakava lättäsukkaisuus-oireyhtymä) ja ranteenlämmittimet.

Moi Frank! Hieno homma, että sinäkin voit jo paremmin! Terkuin Huli

Frank kiittää kaikkia! Olo alkaa ilmeisesti olla jo parempi.

KirsiJ: Frank on pian 12-vuotias, kissa parhaassa iässä :)

Hei, Frankille paljon voimia, että jaksaa vielä viettää "kissanpäiviä". Onkos kissa-herralla jo paljon ikää?

Voi pientä kissa-parkaa, pikaista parenemista hänelle!

Oijoi! Eihän matkasta osaa nauttia tuollaisessa tilanteessa. Mitä parhainta vointia Frankille ja muullekin perheelle!

Frankille parempia vointeja! Virtsakivet on aika kenkku juttu...

Täältäkin pikaista paranemista Frankille. Voi kissa parkaa.

Voi Frank-ressua!
Pikaista paranemista!

Frankille pikaista paranemista.
Meillä on huomenna myös eläinlääkärille meno - taitaapi olla vielä sama vaiva. Huli-parka hyppää vessassa jatkuvasti, mutta ei saa tehtyä asiaa.