30.12.2005 | 13:13

Poistun hetkeksi keskuudestanne

Näyttää siltä, että en pysty bloggaamaan noin reiluun viikkoon. Se ei ole minun syytäni: talostamme pätkäistään ilmainen ("ei kuulu vuokraan", vaan "ilmainen") nettiliittymä huomenna. Jouduimme hankkimaan oman, mutta Sauli ja Pauli pääsevät lurkkimaan meidän komeroomme vasta viikolla 2. Koska olen myös edelleen sairaslomalla, en pääse bloggaamaan töistäkään.

En laskenut tämän vuoden neuleita, mutta sen voisin tehdä bloggaustauolla ja samalla voisin päivittää Gallerian. Sen sijaan ajattelin esitellä hieman statistiikkaa sekä blogista että koko sivustosta. Vierailijoita näyttää riittävän, joten olisi mukavaa, jos sanoisitte hei sillä aikaa, kun olen nettipimennossa.

Blog

Tässä blogin pääsivun sivulatausten määrä. Siitä ei voi suoraan päätellä kävijöiden määrää, koska luku kertoo, kuinka monta kertaa sivu on ladattu, ja sama kävijä voi ladata sivun monta kertaa käyntinsä aikana. Lisäksi lukuun kuuluvat myös minun omat käyntini.

Tam: 9 828
Hel: 10 231
Maa: 11 489
Huh: 11 296
Tou: 12 386
Kes: 10 662
Hei: 9 530
Elo: 13 236
Syy: 14 250
Lok: 13 965
Mar: 14 793
Jou: 13 871 (eiliseen saakka)

Koko saitti

Ensimmäinen luku kertoo koko katajala.netin sivulatausten määrän (ts. mukana ovat mm. Jussin sivut, Jussin blogi, kissojen sivut) ja toinen luku kävijöiden määrän.

Kuukausi: sivulataukset - kävijät

Tam: 451 066 - 19 727
Hel: 404 987 - 20 465
Maa: 431 499 - 21 892
Huh: 395 391 - 23 187
Tou: 477 685 - 23 598
Kes: 440 215 - 19 518
Hei: 395 526 - 19 457
Elo: 520 732 - 25 261
Syy: 545 874 - 29 351
Lok: 759 850 - 33 048
Mar: 702 323 - 34 292
Jou: 747 194 - 29 381

Uskomattomia määriä! Kiitos kaikille sivuillamme käynnistä ja nähdään taas vuonna 2006!

« Gone fishing | Blog | Not online »

Kommentit - Comments

Moikka multakin!
Ravaan näillä sivuilla joskus monta kertaa päivässä ja ihastelen kaikkea, mitä Marjut on luonut ja keksin taas uutta tekemistä itsellenikin. :)
Mulla on lankamania, joka osin johtuu juuri näistä Marjutin upeista sivuista... Lankakasan tuhoaminen alkaa heti, kun maltan kaivaa puikot esiin ja istahtaa. Sitten ei kai loppua tulekaan ennen kuin saumat pitäisi ommella. Se on nii-in raastavaa... Tosin seuraavaksi aion kokeilla sitä Ullassa ollutta kolmen puikon päättelyä, että säästyn edes niiltä olkasaumoilta...

Kiitokset Marjutille näistä sivuista ja kaikista hyvistä linkeistä ja vinkeistä!

mistä olet löytänyt tuon kauniin islantilaisen huivin mallin, tai koko kirjan?

Koska sinne Ullaneuleeseen tulee esim. nirkko-aloitus-ja lopeitus? Ja muut puuttuvat jutskat...?

Heippa! Virkistävää ja lampaantuoksuista uutta vuotta 2006 koko blogille, myös ronteille (tällä nimellä mä meidän kisuja kollektiivisesti kutsun) mukavia lankoja jäystettäviksi... ;-)

Vaikuttavat luvut sulla, mä ainakin tunnustan käyneeni kerran jos toisenkin vuoden aikana täällä - et varmasti olisi arvannut!? :-)

Hei! Kiitos kiivasta sivusta! Mista ostait lankaasi Tallinasta? Matkustaan Talinaan ja haluisin ostaa iloa lankaa. Olisin kiitominen vihjeitä sinulta. Anteeksi että minä puhun niin huonosti suomea...

Kiitos etukäteen...

su

moi! Tänne sitä ensimmäisenä tupsahdin matkalla neuleblogien ihmeelliseen maahan! Upeat sivut joille on mahtava palata aina uudelleen!!! Hyvää uutta vuotta :)

No hei!
Ja hyvää uutta neulevuotta!
Taisin mäkin täältä sun sivuilta saada uuden inspiraation, vaikka se ei kylläkään kommenttien määränä näy blogeissa.
Ennemminkin lisääntyneinä lankoina laatikoissa ja kaikenlaisina neuleina. Osaltani oon ehkä myös "jonkun verran" levittänyt täältä tarttunutta neulemaniaa, KeparDI-kaulaliina aiheutti ilmiön, että muidenkin ko. teekkarikerhon jäsenten tyttöystävien piti tarttua puikkoihin. :) Sen jälkeen on seurannut myös samaa sarjaa lapaset. Saa nähdä mitä seuraavaks.
Jatkoja! :)

Heippa ja hyvää uutta vuotta!!!

Hei! Ikävä minulla sinua ja kissoja tulee, Sauli ja Pauli vois pitää kiirettä!

Moikka! Sun blogisi minäkin ensiksi löysin ja "hurahdin" lopullisesti neulomiseen... Sä olet tehnyt niin upeita neuleita. =)

Hei hei! :-)

Hei hei!

Tänne sitä minäkin olen ihan alkujaan googlaamalla päätynyt ja kadonnut innostus palasi ihan yht'äkkiä. Meillä taas Sauli ja Pauli kyllä tulivat ajoissa mutta olivat kalliimpia täälläpäin kuin Setä Sonera, joka taas sössi muuten hommansa aluksi. Nyt kuitenkin toiminut ihan hyvin. Taitaa olla omat hyvät ja huonot puolensa molemmissa.

Toivottelen oikein lanka- ja neulerikasta vuotta 2006!

Hei hei! Et varmaan ikinä olisi arvannut, että minäkin täällä... ;) Olet muuten julkkis, tätini tuossa mailaili eilen että "Tiedätkö muuten semmoista Marjut Katajalaa, sillä on kivat sivut ja paljon neuleita. Vaikuttaa sellaiselta sun tyyppiseltä ihmiseltä..." ;D

Toivottavasti sentään tulet neuletapaamiseen meitä tervehtimään, niin et täysin mökkihöperöidy siellä!

Kiitos kivoista sivuista! Niitä pitää käydä aina moikkaamassa, kuin vanhaa ystävää ja kurkata, mitä siellä puikoilla kulloinkin on...ja jos Sauli ja Pauli viipyy, niin kutsu setä Sonera, tilauspäivästä tasan viikossa aukesi yhteys...Iloa, valoa ja villisti lankaa myös v.2006!

sinun kautta minä löysin koko neuleblogien ihmeellisen maailman. Hyvää vuodenvaihdetta!

Sinun blogisi sai taas kutomiskipinän takaisin, huilasi vain vuosikymmenen...! Kiitos linkkivinkeistä ja suuren inspiraation vuotta 2006!

Pyynnöstäsi sanon: "Hei!"
ja samaa varoittelen kuin AnneM:kin, Sauli ja Pauli saattavat viipyä viikon, jos toisenkin (meidän kohdalla kuukausia)! Mutta tuon jälkeen on onneksi Elisa pelittänyt mukavasti.

Vau! Määrät ovat kunnioitettavia. Toivottavasti asennus toimii luvatussa ajassa; tuppaa näillä operaattoreilla olemaan aina hyviä lupauksia mutta huonoja toteutuksia...

Hei. Mut sähän oot guru, tänne sun blogiin me ollaan kaikki ekana eksytty ja sit vasta onkin neulekärpänen purrut ja antanut ikuisen tartunnan :)

minäkin jään odottelemaan mitä kaikkea galleriaan tulee ;) mukavaa vuoden alkua, mitähän kaikkea ehdit tehdä kun netissäkään ei voi roikkua!

No voih! Toivottavasti Sauli ja Pauli myös pitävät lupauksensa.... meillä kesti kröhöm hieman pidempään tuo asennus, ja sitten vielä sössivät ja lopputulos olisi ollut 3kk tilauksesta niin asennus. Otettiin sitten maxinetti, asensivat parissa tunnissa :D

Innolla odottelen gallerian päivittymistä, sä olet tehnyt niin paljon kaikkea ihanaa tänä(kin) vuonna.