23.11.2005 | 22:09

Minä myös, minä myös!

Ensin kiitoksia, paljon kiitoksia

Neulelahjoituksia suorastaan tulvii postiluukusta. Sain kaksi pipoa, lapaset ja sukkia Lotalta. Vasemmanpuoleisemmat lapaset ovat ihanan värikkäät ja muut neuleet ovat mukavan pehmeitä ja niin pieniä ja suloisia (vaikka ne eivät olekaan vauvakokoisia).

Tiina taas yritti naamioitua Get Knittediksi. En tiennytkään, että heillä on salainen varasto Savossa... Olemmekohan me tilanneet niin paljon lankaa, että kauppa on laajentanut bisnestään tänne? Sukat olivat kivat, samoin kissakortti! (Tekstihän pitää täysin paikkansa, minulla ei todellakaan ole muita vikoja kuin se, että vikoja ei ole. Hehheh.)

Kiitoksia oikein paljon! Nämä lämmittävät taatusti lapsia monella tavalla.

Sitten minä myös, minä myös -osastolle.

Martin markkinat

Niikuin monet muutkin, Jussi ja minä poikkesimme Martin markkinoilla Kaapelitehtaalla. Virolaisia tuotteita oli paljon; ihania käsitöitä ja kaikkea muuta. Ostin tietenkin lankaa.

Rewoolin moniväriset langat vetävät aina puoleensa enkä voi vastustaa niitä. Ostin tas hieman lisää, koska joka kerralla löydän uusia kauniin värisiä lankoja. Minua kutsuivat myös kirkkaan pinkin ja khakin väriset langat, mutta onnistuin jättämään ne hyllyyn.

Ostin myös Eesti Vööd -kirjan (josta ei ole kuvaa), joka kertoo lautanauhavöistä. Vöiden mallit ovat upeita ja värikkäitä, joten kirjasta saa taatusti inspiraatiota! (Baltic Shopissa kerrotaan kirjasta jotakin.)

FiinaNeule

Niina ja minä selvisimme viimein FiinaNeuleeseen (Freda 42), jonka monet ehtivät jo katsastaa ennen meitä. Täytyy myöntää, että kauppa sijaitsee Kampissa on loistavan keskeisellä paikalla.

Ostin tämän: kartiollisen Anti-Tickle Wool -villalankaa kuudella eurolla alehyllystä. Kartiossa on 500 g lankaa (1800 metriä), sitä ei varmaankaan voi kuvasta päätellä. Langasta tulee färsaarelainen huivi. (Kyllä, auion neuloa pinkin färsaarelaisen huivin.)

Entäs palvelu? Mihin suuntaan vaaka kallistuu? Palvelu oli perusteellista. Meidän keskusteluamme seurattiin ja kaupan omistaja esitti väliin omia kommenttejaan ja mielipiteitään langoista. Ei hän aivan niskaan hengittänyt kuitenkaan, vaikka tarkkailikin meitä ja jutusteluamme. Alehyllyn sai tutkia aivan rauhassa.

Lankavalikoima ei ollut ällistyttävä, toisin sanoen siihen ei kuulunut mitään harvinaista ja hämmästyttävää, mutta siihen kuului paljon erilaisia villa- ja puuvillalankoja. Se oli hyvä juttu, hyvä valikoima erivärisiä luonnonkuitulankoja on aina positiivinen asia. Minun käteeni hiplattaviksi hakeutuivat tällä kertaa pinkit langat, varsinkin kalpean pinkit langat, mutta onnistuin vastustamaan niiden kutsua...

« Me too, me too! | Blog | Time to say thank you again »

Kommentit - Comments

Kati: kai sitä joskus ehtii... Pyydät vaikka jonkun mukaan, niin on pakko lähteä! Keräyksen järjestämistä voisi taas kysellä Terdeltä, hän kun on tämänkin takana.

Tiina: mä olen ihan reilusti 1/4 savolaista nen-aatelia, joten se kai tarkoittaa, että mun puhuessa (tai blogatessa) 1/4 vastuusta siirtyy kuulijalle (tai lukijalle)???

Siniset silmukat: Deadline on marraskuun lopussa, vielä ehtii!

Huih! Mikä olikaan Neulekeräyksen Deadline? Oliko marraskuun loppu?

Heiii, se että ukko ja sukunimi on savolainen, ei tee miusta vielä savolaista! ;D En voinut vastustaa kiusausta, kun otin paketin kuoret uusiokäyttöön... Toisaalta tänne susirajalle on kyllä pikkuhiljaa muotoutumassa erinäisten nimeltämainitsemattomien brittiläisten lankakauppojen sivukonttori, tosin omaan käyttöön!

Mä en ole vielä ehtinyt Fiinaan enkä ehtinyt sinne Martin markkinoillekaan. Plääh. Ja Menitaan pitäs mennä hakemaan pari kerää Jaegerin baby merinoa. *huoks* Koskahan ehtis...

Mutta hienosti olette saaneet näitä lahjoitusneuleita kasaan. Kiva. Voiskohan vastaavan tempauksen järkätä ensi keväänä/syksynä taas?