15.09.2005 | 21:09

Sitä ihteään (K-18)

Suomalaisiin neuleblogeihin ilmeisesti kaivataan suuren yleisön mielestä lisää seksiä, joten ajattelin - Jussin luvalla tietenkin - tarjota teille katsauksen meidän avioelämäämme. Mainittakoon tässä, että Jussi on mies, joka ei kärsi langan ennenaikaisesta loppumisesta, vaan riittoisuutta on vaikka muille jakaa. (Mainittakoon tässä myös Jussin pyynnöstä, että tarinan taso ei tästä parane.)

"Jussi, sun paidassa on virhe helmassa", totesin vihjailevasti. "Se pitää purkaa." Näykkäisin leikkisästi paidan helmassa roikkuvaa langanpäätä ja huomasin, kuinka se antoi myöten. Nykäisin uudelleen hellästi. Pian villapaita oli kokonaan lankana, samoin kommandopipo, tavallinen pipo, baskeri, lippalakki, panta, lapaset, kynsikkäät, kynsikäslapaset, kämmekkäät, sormikkaat, ranteenlämmittimet, villatakki, slipoveri, irtohihat, kaulaliina, kauluri, villahousut, polvenlämmittimet, säärystimet, villasukat, tossut ja nenänlämmitin. Kaikki lojuivat yhtenä sekavana kasana lattialla. Kämmeneni alkoivat kostua ja sydän jyskyttää.

Jussi tarttui metalliseen puikkoonsa ja sanoi: "Kokeile tätä. Tunnetko, kuinka se odottaa sua?" Hivelin puikkoa hellästi, mutta määrätietoisesti. Se vastasi kosketukseeni ja tunsin jo odotuksen merinovillakerässäni. Keräni tuskin malttoi odottaa, että pääsisi purkautumaan. Langanpää värähti, kun poistin vyötteen ja keskityin tutkimaan neuletiheyttä.

"Työnnä sun puikkosi mun silmukkaani!" voihkaisin eikä Jussia tarvinnut kahdesti käskeä. Aloitimme rytmikkään liikkeen: oikein, nurin, oikein, nurin...

Jatkoimme liikettä tasaiseen tahtiin. Pian alkoi tuntua siltä, että saavuttaisimme resorin yläreunan, mutta emme halunneet vielä lopettaa. "Haluatko sä vaihtaa mallineuletta?" Jussi kuiskasi. "Kyllä..." vastasin. Jatkoimme langankierroilla ja ylivetokavennuksilla. "Nyt, nyt, nyt mä päättelen!", ulvaisimme lähes yhtä aikaa ja vedimme langan viimeisen silmukan läpi.

Langan katkaistuamme tuijotimme tyytyväisenä televisiosta erilaisia dokumenttiohjelmia.

Ai mitä, kuvia? Pitäisikö tähän laittaa kuvia? Eikö?

« Testejä - Tests | Blog | Rock you like a hurricane »

Kommentit - Comments

Totaalisen hulvatonta:)))

Hahaa, aivan loistava!;)

Voihan verkkopatentti, sähläsin postauksen kanssa. Piti kysyä, että miksi tätä tarinaa ei olekaan englanninnettu?

Posketonta menoa :)

Hillitöntä! ;)

Mä muuten arvasin että k2psso:ssa oli jotain kinkyä...

...sitten voidaankin jatkaa erilaisten puikkojen vertailua. Onko puikkokoolla todella merkitystä? Mitä mieltä olet neulesuuntauksesta, jossa siirrytään käyttämään jatkuvasti yhä suurempia puikkoja? Eikö nro 12 ala olla jo hieman epämukavan suuri? Vai johtuuko se vaan neulojasta, joillakin on tiukempi käsiala, joillakin taas löysempi.

Oletko kokeillut Addi Turboja? Ovatko ne maineensa veroiset puikot?

Tulihan se juttu sieltä lopulta! :P Kuka vielä kehtaa väittää ettei neulominen ole seksikästä!

:))

WAU!!!

Eikä! Tää oli loistava juttu! Hihhei!! :)))

Niin joo ja eläimiinkin on jo seottu, eli mikään inhimillinen ei ole neuleblogeille vierasta.

Joo, toisilla sitä on asiat hyvin. Entäs ne neulojat, jotka ei elä parisuhteessa?

Täytyy kai turvautua vaan maksullisiin palveluihin, tai onneks on toi netti. On sekä ilmaissaitteja että maksullisia [] – jotenkin vaan ne parhaat, innostavimmat ja selkeimmät kuvat on maksullisissa kaupoissa. Kaikenlaisia tekniikkajuttujakin voi oppia sieltä, vaikka osa onkin vähän kinkyjä. Ei tullut ennen mieleenkään, että vois olla vaikka kaksi [] yhtaikaa, kunnes näin kuvia jossain.

Netissä tulee roikuttua enemmän kuin olis tarpeellista, kieltämättä tähän tulee jonkinlainen riippuvuus. Tuntuu, että muutaman päivän välein on pakko saada edes vähän [], mä tuun ainakin levottomaksi, jos kuulen että kaverikin on just löytänyt jonkin ihanan mussukan ja mulla ei oo mitään. Jokainen niistä on tavallaan erilainen, ne tyydyttää ihan erilaisia tarpeita ja jokaisella on se oma juttunsa jonka ne tekee parhaiten. Mutta täytyyhän se myöntää, että mikään ei korvaa aitoa kosketusta - onhan niitä kiva kattella netissä mutta mieluummin olis niin lähellä että vois silitellä, paijata, haistellakin.


Joo ja tuleehan sitä joskus kavereiden kanssa leikkimielisesti vertailtua, kenellä on suurin []. Täytyy vaan tässäkin todeta, että koko ei ole mitenkään ratkaiseva asia. Jotkut saa pienelläkin pätkällä aikaan ihan uskomattomia juttuja. Siitähän se vaan on kiinni, miten sitä käyttää.


[poistettu sanat neulemalleja – erilaista lankaa/mallineuletta – uutta lankaa - lankavarasto]


Ja jos tunnet tarvetta poistaa tän kommentin niin siitä vaan.

oho, tää pitää ilmoittaa Kielipoliisille! :D

Oisit laittanut kommentin, että tällaista ei saa lukea töissä... huh huh ;-D

Jaahas, täällä esitellään komediennen lahjoja. Varo vaan, ettei käy kuten Bridgetille. ;D

Herramunjee, tää oli hottia!

Herramunjee, tää oli hottia!

Aahahaa! Loistavaa! Lisää sitä itteään tänne niin saadaan puikot viuhumaan entistäkin liukkaammin


*g*

HEH;))

HEH;))

Marjut!!! Ei saa tämmösiä juttuja keskellä yötä postailla. Muutenkin katsotaan kuin vähäjärkistä, mutta keskellä yötä alkaa hillittömästi nauramaan... uih, älä lopeta.. eikun lopeta ...

hihii... onko jussi aina noin hyvin varustettu neuleilla ;)

Augh, ei saa naurattaa sairasta ihmistä. Alkaa yskittää kamalasti. :D

Huh, olipas jännittävä juttu ja onnellinen loppu:))

;) Johtuuko tämä tästä: http://lehti.samizdat.info/2005/09/15/1346/