11.09.2005 | 21:53

Sehän on huivi!

Viime aikoina en ole neulonut kovinkaan paljon, oikeastaan olen saanut aikaiseksi vain Aurora-huivin Ullan 01/05-ohjeen mukaan.

Langan ostin Turusta. Muistaakseni sitä oli 170 grammaa, ja 4,5 mm puikoilla ja 43 silmukalla sai aikaiseksi 27-28 cm leveän ja kaksi metriä pitkän huivin.

« It's a scarf! | Blog | Testejä - Tests »

Kommentit - Comments

Oi, kiitoksia kaikille! Huivi on aivan ihana lämmin oranssi. Enemmän oranssia kaikille! Lisää neulelorvimisia ja oranssia! :)

Tuo huivi on... - mykistävän upean värinen! Ja näin sanoo hän, jolla on yleisesti oranssi-kelta-allergia :-) Mutta nuo eivät olekaan räikeitä sävyjä, vaan todella hienoja syksyn sävyjä!

oooo, Marjut on kohta tosi julkkis. :)

Hei!
Haluaisin tehdä sinusta,neulomisesta ja blogistasi jutun radioon. Voisitko ottaa yhteyttä.

yst. terv. Maija Elonheimo
Radion asiaohjelmat
puh 050 58490589

WAu, onpa tosi kiva huivi;-)!!!

Mä olen ajatellut, että oranssi ei käy mulle ollenkaan, mutta kumman paljon olen hypistellyt kaupassa nyt oransseja Ainoja. Joskohan sittenkin jotain oranssia minullekin.

vau mitkä värit! Huomaan värimieltymykseni laajentuvan hyvää vauhtia, entisen sinisen lisäksi kaikki ihanat syksyn värit miellyttävät.

Hän on oikein viehättävän näköinen. :) Sun pitää tulla taas joku päivä meille neulelorvimaan niin tulee neulottuakin. ;) Mitäs me katsottaisiin tällä kertaa telkkarista? ;)

Onpas ihana huivi! Väri on niin herkullinen!

Ihanan värinen ja näköinen huivi! Ja toi ohjekkin on kiva :) Itsekkin tein sillä huivin.

Ihana väri! Mikä myyntiartikkeli vallankumouksellisten keskuudessa!

Mulla on ainakin oranssi kausi! Omppuun olisi voinut muuten jäädäkin, mutta kun siellä ei ole lankakauppaa... Markettien lankaosastot vain.

No hyvä ettet jäänyt sinne Omenaan, kuten edellisestä postauksesta vähän jo pelkäsin. Tää tykkää kovasti tosta huivista. Onkohan tää nyt jotain ruskainnostusta vai pitääkö sitä protestoida joka tuutista tunkevaa turkoosia? Mahdollisimman erilainen väri näyttää tavattoman houkuttelevalta.