04.09.2005 | 19:09

Pohjoismainen salainen ystävä, 3. kierros

Viime torstaina sain lahjan salaiselta pohjoismaiselta ystävältäni Marilta. Kiiiiiitos oikein paljon, en todellakaan osannut odottaa tätä! (Enkä lukenut mailiasi ennakkoon. Olin kiltti.) Arvaatteko, mitä tästä olisi tarkoitus tulla? Kyllä vain, tästä tulee hauskaa!

Viime aikoina olen kirjoitellut aika lyhyitä merkintöjä, mutta huomenna siihen tulee muutos, kun bloggaan Kädentaidot 2005 -messuista. Niistä pitäisi riittää juttua vähän enemmänkin.

« Hemmelig Ven 3 | Blog | The handicraft fair Kädentaito 2005 »

Kommentit - Comments

Varokaa sitten grapea, sillä tulee helposti melkein mustaa :) (Herää kysymys: minkävärisiä amerikkalaisten sisäelimet ovat? Sinisiä?)

Kristel, tuo on loistava suunnitelma!

Marjut hei, jos mä ottaisin Nean mukaan ja sit käskettäisiin Jussi lapsenvahdiksi ja leikittäisiin me keittiössä? ;) Tietysti jos Jussi oikein nätisti pyytäisi niin voisi yrittää tarjota sille Teemua avuksi. :D

Tiina: hmm, jos mä ostan ensin uuden mikron ja räjäytän sitten tän vanhan Kool-Aidilla?

Derea: pikaista paranemista! Messut olivat OK, vaikka mitään erityisen houkuttelevia tarjouksia ei mun kohdalle osunutkaan - ja ensi vuonna ne ovat taas uudestaan.

Susanna: on noissa ainakin suomenkieliset tuoteselosteet...

Kristel: teille vai meille? (Värjäämään, siis.)

Minna: haa, tuolta siis löytyi Kool-Aidia. Pitääpä tsekata. Mulle tuli vain mieleen se Tampereella oleva amerikkalaisia tuotteita myyvä kauppa, jossa en ole koskaan käynyt.

Katja: mä en tiedä, koska mä ehdin värjäämään lankaa... tai koska ehtisin neuloa värjätystä langasta jotain. Toivottavasti pian!

...: jep, linkki löytyy alempaa blogista.

ei sulla sattuisi olemaan sen raita sivun osoitetta? sitä missä saa valita värit ja se sitten randomi sijoittaa ne.

Jänniä värjäyshetkiä! Mielenkiinnolla jään seuraamaan lopputuotosta! Mielenkiinnolla odottelen myös messupäivitystä... Oli aika "kohtalokas" reissu meikäläiselläkin!

Juu, minäkin odotan kotikemistin kokeilujen tuloksia. :-) Behnford's myi ainakin vielä keväällä Kool Aidia. Tuolla uudessa liikkeessä en ole käynyt kuikuilemassa (http://www.behnfords.com/wst_page3.html).

Tahtoo kanssa värjätä lankaa!

Mulla itseassiassa oikeastikin olisi pari valkoista lankakerää joilla voisi kokeilla värjäämistä, pitäisi vaan pohdiskella erilaisten värien syvempää olemusta ensin.

ooh hauskaa! Saako noita värejä suomesta mistään?

jee, huomisen piristystä odotellen.

yhyy, mä en päässyt sinne messuille. olin kuumeessa, kurkku kipeä, nuha ja yskäkin. :( saas nähdä pääsenkö edes huomenna kouluun. vaikka se nyt ei olisi kovinkaan suuri menetys. tiedän hyvää ajan käyttöä... *köhneulontaaköh*

Oijoi! Näyttää ihan liian hauskalta! Jään odottelemaan raporttia "Marjutin keittiöstä"