19.09.2005 | 19:07

Niinkuin hurrikaani

Tiedätte varmaan The Scorpionsin biisin Rock you like a hurricane.

Katselin So 80's -ohjelmaa VH1:ltä ja päätin viimein aloittaa Vöyrin paidan hihan. Olin jo melkein saavuttanut ensimmäisen etappini ja aloittamassa joustinneuleen viimeistä kerrosta, kun TV:stä kuului tuttu biisi. Päätin ottaa aikaa, kuinka kauan viimeisen kerroksen neulomiseen kuluisi. Arvatkaapa, kuinka kauan kestää, kun viidellä sukkapuikolla neuloo 32 silmukkaa? Minäpä kerron.

Tiedättekö biisistä sen kohdan, jossa Klaus Meine huutaa "Rock you like a hurricane" ennen kitarasooloa? Siihen asti. Kyllä. Syynä on tämä: joustinneule on kaksiväristä. En pidä siitä. Olen nyt neulonut neljä kerrosta kaksiväristä joustinta ja päättänyt, että en pidä sen tekemisestä.


« Rock you like a hurricane | Blog | When will I, will I be famous? »

Kommentit - Comments

Tikru, Kati ja Jenni: kiitos sympatiasta. :)

Minä: Ulla ilmestyy lähiaikoina, kunhan kansikuvaäänestys saadaan ensin valmiiksi. Totta, Ulla voisi ilmestyä neljäkin kertaa vuodessa, mutta resurssien vähäisyyden takia päädyimme kolmeen kertaan vuodessa - joka numeroa varten tarvitaan ihmisiä kirjoittamaan ohjeita, neuvoja, artikkeleita ja tekemään ne varsinaiset webbisivutkin eikä toistaiseksi heistä ole ollut runsaudenpulaa. (Vihj vihj kaikille: Ulla tarvitsee sinuakin! Lähetä matskusi Ullaan! Älä enää epäröi!)

Siis koska se Ulla ilmestyy, olen niiiin malttamaton. :(
Eikö sen kannattaisi tulla 4 numeroa/vuodessa, niinkuin vaikka Knitty. Kerta nyt se tulle ihan oudosti.

Ha-haa. Mä inhoan kirjoneuleita ja ohuita puikkoja. Nyt kuitenkin neuloin kaksiväristä joustinneuletta 2,5mm:n puikoilla 9cm! Eikä se nyt niiiin kamalaa ollut. Paitsi että alkaahan se sitten viimeistään tökkiä kun toinenkin lapanen pitäisi tehdä ;)

No huh, mäkin inhoaisin kaksivärisen jousteen tekemistä... :S

On muuten jännä kun joku asia alkaa tökkiä. Mä inhosin jossain vaiheessa nurjien silmukoiden tekoa. Just nyt meneillä olevassa palmikkoneuleessa inhoon sivupalmikoissa kohtaa missä kaikkia neljää palmikon osaa siirretään vaan yks silmukka suuntaan ja toiseen. Että pienet on inhot :)