18.05.2005 | 20:23

Jäin viimein eBayn koukkuun

Taas on tunnustusten aika. Tähän saakka olen onnistunut pyristelemään vastaan, mutta...

Luin jokunen aika sitten Mariannen blogista, että hän oli tilannut pussillisen Jaegerin Shetland Aran -lankaa - ja tietenkin minun oli pakko klikata linkkiä, koska eihän töissä tietenkään ole muutakaan tekemistä. Siellä se oli - tarjous, jota en voinut vastustaa. Oranssia Jaegerin Shetland Aran -lankaa! Ilmainen lentopostitus minne tahansa (lisäksi myyjä on britti, joten ei tulliongelmia)!

Yhtäkkiä tajusin ehdottomasti tarvitsevani ensi talvena oranssin palmikkoneuleen ja rekisteröidyin eBaylle siinä silmänräpäyksessä ja tilasin pussillisen lankaa. Hinnat olivat dollareina ja dollarihan on halpa tällä hetkellä.

Minulla on oranssi kausi. Huomasitte varmaan, että ostin Tallinnastakin oranssia lankaa. Kirkkaita värejä! Auringonpaistetta! Oranssia!

PS. Langan valmistus on lopetettu, joten jos haluatte osanne, toimikaa nopeasti.

Lanka on 80% villaa ja 20% alpakkaa ja paikka, josta tilasin sen oli Jannette's Rare Yarns.

« eBay finally caught me | Blog | The Jedi Master of Bunny Tails »

Kommentit - Comments

Kiva kiva... olen Marjutin vaikutuksille altis; tilasin sitten minäkin tuota lankaa :)

Niinpä menee, kun on ensin 2 tuntia huohottanut junassa ja sit ravannut taas Tennispalatsille.

Mutta hei, sithän Marjut puhuu Darthwaderia. ;)

Sit se menee sinne StarWarsiin hengästyneenä silleen pihhhh pihhhh pihhhh

Juu, tänään Marjut on suorittamassa Tampereenläpijuoksua. Mä odotan innolla kertomusta kaikesta juoksemisesta, hengästymisestä ja sitten siitä Star Warsista. :)

Voi kamaluus, minäkin olen yrittänyt pysytellä kaukana Ebaystä, mutta nyt oli ihan pakko käydä kurkkaamassa. Onneksi lankaa ei ollut mustana!

Hmmm... mietin jo, miksei rouva vastaa, mutta eikös tänään ole se päivä kun Tampereella myydään lankaa/syödään/kokoustetaan/jotain?

Hyi sua, yrität usuttaa toisiakin pahoille teille. Tosin se vaaleanpunainen oli aika herkku... :P

Hyi, Marjut, hyi!

*tukkii korvansa ja lallattaa* En tarvitse lisää lankaa, en tarvitse lisää lankaa....

Damn, you Marjut! Menin sitten minäkin tilaamaan satsin tuota ainutlaatuisuutta...BTW, minkäkokoisilla puikoilla sitä kudotaan?-Terde

Hyi kamala sua, ei saa saattaa naista kiusaukseen! Olipas halpaa ja ihania värejä (et varmaan arvaa, mikä olisi se "mun"... Mäkin olen kyllä shopannut tänään ihan riittämiin, huh. Lisää siitä myöhemmin.