24.04.2005 | 19:24

Ulla kokoustaa ja pääsee telkkariin

Perjantaina oli Neuleyhdistys Ullan vuosikokouksen aika ja aivan kuin sen kunniaksi edellisenä tiistaina kuvattu juttu näytettiin Seitsemän uutisissa MTV3:lla. (Olisin kertonut tästä ennakkoon, jos olisin tiennyt, että juttu näytetään juuri perjantaina.)

Pääaiheena jutussa oli Ninni, mutta toimittaja haastatteli myös Ullan varapuheenjohtajaa Niinaa. Shown taisi silti varastaa Vilmukan Aada-tytär... Ninnin blogissa on linkki uutiseen, jos missasitte sen ihan tyystin.

Jos minua etsitte, niin etsitte turhaan: minusta näkyi yhdessä otoksessa kaurapuuronväriseen villatakkiin verhottu olkapää (hyvä väri taustaan sulautumista varten, eikös niin?) ja toisessa otoksessa lähinnä polvea ja kädet ja sinisestä Lana Grossa Velvetistä valmistuva Fifi-huivi. Niin, ja olimme todellakin Espoon Leppävaarassa Sellon Robert's Coffee -kahvilassa, emme Vantaalla niinkuin jotkut Novita-klubissa epäilivät...

Tässäpä sen kunniaksi jotain ihan muuta eli kun hiiret ovat poissa ja keittiössä avataan tonnikalapurkkia, kissat hyppivät pöydällä:

Voisin myös liittyä kevätkampauskeskusteluunkin pienen mutkan kautta. Sovin tiistaiksi tärkeän tapaamisen ja huomasin, että juurikasvu alkaa olla aika pahanlaista ja latvat hapsottavat, joten sen näköisenä ei kehtaa mennä mihinkään.

Varasinkin paniikkiajan kampaajalle maanantaiksi (eli huomiseksi), mutta en millään keksi, mitä haluaisin. Olisivatko siniset raidat paikallaan? Haluanko kesäblondiksi? Olenko edelleen punapää? Millä jäisin mieleen ja tekisin asiallisen vaikutuksen?

« Ulla gets official and is seen on TV | Blog | Springtime maintenance »

Kommentit - Comments

Melkein iski infoähky... Juuei, meillä ei kissat hypi pöydille, ei. Ne vain istuvat siinä sievästi silloin ja tabletit auringonkukkineen menevät vinksinvonksin.

Tärkeään tapaamiseen taas palataan, jos on aihetta. Nyt mä en paljasta mitään. :) Anyways, otsatukkaa olen miettinyt, mutta kun koko ikäni sellaista pidin ja vasta viitisen vuotta sitten kasvatin sen pois, se ei aina houkuttele. Tai houkuttelee. Tai en mä tiedä. Olisi mulla papiljotteja odottamassa...

Aahhahaa! Teillähän ei kissat pöydille hypi, eikösteen? Ja auringonkukkatabletit pöydällä... Mitä tarkoittaa tärkeä tapaaminen? Tarkoittaako se sitä mitä luulen sen tarkoittavan? -Jos haluat viimeisimpiä virtauksia Pariisista, niin otsatukka on näköjään kova sana. Joko ihan lyhyeksi nyrhitty tai sit sellainen ihmeellinen Kleopatra goes papiljotti -tyyppinen. (tihihii, tai toisaalta ethän sinä ressukka tiedä, onko tämä ihan totista totta vai yritänkö mä vaan yllyttää sua tekemään jotain ihan pöljää tukallesi)

Eiku oikeesti, tulin Pariisista tunti sitten - erillistä juttua siitä en jaksa ruveta vääntämään ainakaan heti.