31.07.2015 | 22:22

Kesäpeitto (trad) - Summer afghan (trad)

Tänäkin kesänä iski tarve virkata torkkupeitto. Kaipasin mustasävyisten peittojen seuraksi pirteää peikeä, mutta valikoimassa oli vain kaurapuuroa, Mennään siis sillä. Mallina on JulieAnny's Stained Glass Afghan Square (linkki Ravelryyn, maksullinen ohje). Paria kommervenkkiä lukuunottamatta se on ihan helppo, kunhan joka kerroksen alussa muistaa vain tarkistaa, mitä pitikään tehdä.

Also this summer I wanted to crochet an afghan. I wanted beige because the older afghans are so dark but had to settle for oatmeal, so oatmeal it is. The pattern is JulieAnny's Stained Glass Afghan Square (link to Ravelry, paid pattern). It's actually a quite simple pattern, only few things I had to check elsewhere and I almost remember the pattern by heart now.

« Tuku tuku lampaitani - Baa baa black sheep | Blog | Päivityksiä - Updates »

Kommentit - Comments

Kauniit värit! Tulee mieleeni, kun joskus muutamia vuosia sitten johtoryhmän kokouksen jälkeen toiset sanoivat: voisiko sinulla olla jotain muuta vaatetta kuin mustaa ja harmaata piristettynä ruskealla? Ostin alennusmyynnistä huovutetun jakun, jonka alaosat on grafiitin harmaata ja yläosat vanhaa roosaa. Jakku oli erittäin huomattu ja kiitelty --aiemmin ei kukaan edes huomannut uusia vaatteitani!
Eli tosi tyylikäs ja kaunis torkkupeitto tulee!