04.12.2011 | 19:21

Ja sekin synkkää ja pimeää - Oh, what a Christmas, to have the blues

Neulaisin ah, niin trendikkään joulupallon. Päätin olla hieman poikkeava ja tehdä siihen joulukuvioiden sijaan musta-ruskean kuoriaisen. Niin, kuvio on todellakin URS-kuoriainen eikä Rohrschachin musteläiskätesti (terveisiä vain Jussille) - ja URS, uusrahvaanomainen spekulatiivinen fiktio taas on Jussille & kirjoittajakavereille läheinen tyylisuunta, jonka tunnuksena on kuoriainen.

P.S. Muistuttakaa, että en enää koskaan tee kirjoneuletta kolmella värillä!

I knitted an oh, so trendy Christmas ball. I decided to be different and knit a black and brown bug instead of a traditional Christmas pattern. Yes, it's an URS bug and not the Rohrschach ink plot test (like Jussi said first) - and URS or neo-pulp in English is a literary genre that Jussi and his fellow writers support and that has a bug as a symbol.

P.S. Remind me not to fall for stranded knitting with three colours again!

Sitten suru-uutisia, joita en ole kyennyt kertomaan aiemmin: marraskuun alussa jouduimme hyvästelemään Frank-ärmymme. Lepää rauhassa, olit enemmän kuin Kissa.

Then the sad news I haven't had the strength to tell earlier: in the beginning of November we had to say goodbye to our grumpy old cat Frank. Rest in peace, you were more than a Cat.

Mutta elämä jatkuu, vaikka sohvan nurkassa onkin tyhjä paikka. Perinteinen kissa- ja kökkö-Photoshop-pitoinen joulukortti on taas julkaistu. Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata jotain uutta...

But fle goes on despite the empty spot on the corner of the sofa. The traditional Christmas card containing badly Photoshopped cats has been published again. Those with keen eye may notice something new...

« Not dead, just dreaming | Blog | Sukat anopille - Socks for MIL »

Kommentit - Comments

Voi!

Virtaa mukavista muistoista hänen kanssaan! Kilpparit on haaste aina, ärsyttävä ja ennakoimaton. Lääkäreillä yleensä hyvin koetulos-painotteinen hoitotapa, vaikka potilaan olo tärkein mittari. Puhtia tähän haasteeseen! Kokemuksesta voin sanoa, että neulominen helpottaa. Ja toisaalta kun on niin poikki, ettei edes neulominen innosta, on syytä päästä verikokeisiin "arvotarkastukseen".

Kaisa,
www.neuleharput.blogspot.com

Frankille rapsutuksia kissojen taivaaseen. Herra Huu on komea tulokas, ja kovin symmetrisesti parit sohvalla makaavat..

Voi, Marjut. Olemme todella pahoillamme Frankin poismenon johdosta. Paljon voimia ja lämpimiä ajatuksia täältä Maksamaalta!

Jos on blogisi ensimmäisiä mitä aloin seuraamaan niin samoin Fränkkylä on ensimmäisiä blogikissoja joihin on ollut ilo tutustua. Hän oli jo ikämies, elämä on tämmöistä välillä :( Herra Huu :) Voi sentään kuinka makee kuva, en IKINÄ saisi laumaani tollain asemiin. Kaikki muut ehkä mutta en Rasmusta. Sä aina kirjottelet niistä toisenlaisista joululahjoista ja se on jäänyt mieleen pyörimään ja olen nyt hankkinut itekin kaksi koulutarvikepakettia Afrikkaan, kaksi sukulaislasta on tuoreita koululaisia ja aattelin et kuinka uppoo ymmärrykseen tämmönen paketti. Tosin saavat myös pienet paketit itelleen että on jotain avattavaa. Mutta jännä nähdä kuinka suhtautuvat, raportoin sitten :)

Otan osaa suruunne. Itsekin aina kissoja palvelleena ihmisenä (kissoja ollut perheenjäseninä yli 25v.) Olemme joutuneet vuosien varrella kohtaamaan saman ikävän neljän kissaystävän kohdalla.Tällä hetkellä perheessä kaksi kissakaveria ja onneksi teilläkin näyttää vielä olevan neljä upeaa veijaria. Nautitaan joukossamme olevista ja muistellaan poistuneita kisujamme, he ovat kaikki upeita.