01.04.2011 | 00:01

Se on loppu ny - It's all over

Kuulkaas ihmiset, se on loppu ny. Blogin kahdeksanvuotispäivät ovat nyt enemmän tai vähemmän onnellisesti takana. Päätin, että niihin sinnittelen, tuli mitä tuli, mutta nyt riitti. Ei tässä ole mitään järkeä. Oikeasti. Kun tätä oikein ajattelee, niin onko tässä mitään tolkkua? Ei ole.

Ei tästä mitään tule. Ei mainetta eikä kunniaa, ei ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa. Aikaa kyllä menee ja rahaa ja nekin molemmat aivan hukkaan.

Katselin tuossa eräänä päivänä Wollmeise-varastoani ja mietin, että aika pitkä pennonen niissä on kiinni, mutta perinaiselliseen tapaan mitään päällepantavaa ei ole eikä tule, kun langat vain lojuvat laatikossa eikä niistä saa neulottua. Sitäpaitsi jos nyt aloittaa, pakkaset ovat kuitenkin ohi, kun villapaita valmistuu. Eipä se muukaan lankavarasto pienene, kasvaa vain ja vie tilaa, jota meidän huushollissa ei todellakaan ole liikaa ja kun kaikki rahat kuluvat lankoihin, isommasta asunnosta voi vain unelmoida.

Suuret unelmat ihanista neuleista pysyvät juuri sellaisina - unelmina. Pitikö tehdä ihana palmikkoneule? Piti. Aloitinko sellaista? No en. Katsoinko edes mallineulekirjaa? Siellähän se lojuu kirjahyllyssä, ihan kiva kansi siinä on. Missä ovat perinteiset kirjoneuleet, pitsihuivit tai viluisen insinöörimiespolon varpaita lämmittävät sukat? Kerinä laatikoissa lukuisten kaveriensa kera.

Siispä se on loppu ny. Nyt riitti tämä roikuskelu, jahkaaminen ja yrittäminen, varastointi, hamstraus ja sitku-mutku-eiku-elämä ja kissan raahaamien lankakerien paikallistaminen sieltä sun täältä. Puikot, langat, kirjat ja lehdet lähtevät kierrätykseen ja tämä rouva marssii vastedes villapaitakauppaan halutessaan lämmikettä, sillä kyllä noilla lankoihin törsätyillä rahoilla aina muutaman kashmirpaidan jo ostaa. Sitäpaitsi onhan se nopeampaa ja halvempaa.

Briefly: it's over. Makes no sense. Too much yarn, too little time, I'll go knitwear shopping from now on for instant clothing. So long and thanks for all the fish.

« Kahdeksan vuotta - Eight years | Blog | Hups - Oops »

Kommentit - Comments

Aprillipäivän jälkeen voin kertoa, että mainetta sulla ainakin on: uudessa Taito-lehdessä löytyy maininta blogistasi, niih.

Järkytyin vielä aprillipäivän jälkeenkin

Huh, mie en yhtään tajunnu aprillausta! Mie olin ihan järkytyksissäni! Huh!

Aprillipäivä meni jo, joten olin vähä ihmeissäni, enkä heti tajunnu. Meinasin kommentoida, että laske ihmeessä ens kymmeneen ja ota sitte taas ne langat käpäliin. :D

Järkytys, silmukka putosi, viinilasi kaatui ja meinasin tukehtua karkkiin.
Olin varomaton ja en osannut enään suodattaa huhtikuun 1 päivän suodattimen läpi.
Kieltämättä mielessäni kävi minullakin ahnea ajatus halvoista langoista ja kirjoista joita nyt tulisi tarjolle :)
Mutta eihän se sitten ollutkaan totta vain pahaa unta.

Unohdit kertoa, että kissatkin lähtee kierrätykseen... Senkin ketku :) Melkein järkytyin!

Aika hyvä!
Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! =)

Miä melekeen jo innostuin, että mihinkäs se laittaa ne lankansa myyntiin.

Osu ja upposi! :-D

Kamala, kun mä järkytyin sydänjuuriani myöten. Yleensä vain nautiskelen ja lueskelen blogikirjoituksia, mutta nyt oli kyllä pakko kommentoida. Sydän tykyttää vieläkin. :)

Juu juu, aprillia ;)

olipa järkyttävä kertomus, onneksi ei totta kuitenkaan?

Hyvää Aprillipäivää! xD

Hitto, sä melkeen sait mut menemään lankaan ;D Olin jo nousemassa barrikadeille kunnes muistin mikä päivä tänään on.

Melkein uskoin sinua,mutta sitten muistin mikä päivä tänään on!!!!

Mä en kyllä mennyt lankaan, mutta aika hyvä silti :)

Huhhei, samoilla linjoilla edellisten kanssa, että tässähän ihan ehti säikähtää!

Tämä on kuitenkin seuraamistani neuleblogeista ainoa, jota miehenikin seuraa (kun minulta on jäänyt nettisivu auki) :) Välillä hän jopa oma-aloitteisesti saattaa kysellä blogikissojen kuulumisia :D

Tämä on myös ensimmäinen neuleblogi jota aloin seurata joskus vuonna 200X, kun jossain lehdessä (vai radiossa vai missä?) oli juttua uudesta neuleblogi-ilmiöstä :)

Sitä on oikein väijytty koneella 01.04.2011 | 00:01 , koska saa huijata ihmisiä. :) Harmi, että aprillipäivä on vain kerran vuodessa. Tokihan sitä voisi pitää omia huijauspäiviä.
Ensi ajatus tästä postauksesta oli kyllä, että lääkkeet!

Aprillia? :D Aika hyvä!

Onneksi nuo älykkäämmät yksilöt muistuttivat päivämäärästä, itse en moista hoksannut. Olin jo kommentoimassa, että "ymmärrän päätöksesi, mutta..." =D

Ehkä tämä johtuu siitä, että tuonkaltaisia ajatuksia on omassa mielessä joskus pyörinyt. (KALTAISIA, ei ihan noin radikaaleja toki, mutta bloggauksen lopettamista ja Wollmeisejen myyntiä olen harkinnut vakavasti. Ei, en ole myynyt enkä myy!)

Täydestä meni. Mielessä ehti viritä ahdistusta (mitä ihmettä mä nyt teen, kun en enää voi aloittaa päivää Marjutin blogilla ja pitäisikö itsekin ymmärtää tehdä johtopäätöksiä) ja ahneutta (nyt Marjut varmaan myy koko lankavarastonsa edullisesti). Ahneudesta puheen ollen: iso kiitos postista sinulla ja Jussille. Olin todella mielissäni paketin sisällöstä.

Apua, meni sydän kurkkuun... mutta onneksi vain hetkeksi. :)

Ihan sama juttu kävi mielessä, onneksi sitten sairastuin enkä jaksanutkaan. Olisi voinut joku vielä uskoa!

Ensimmäinen ajatus: MITÄ? EI!
Katse osui kalenteriin:
Toinen ajatus: ...ai niin... huh.

Niin ja mikähän päivä se tänään olikaan. Aika hyvä :)