27.03.2011 | 22:53

Klubilankaa (taas) - Yarn club yarn (again)

Varoitus:
Tämä merkintä sisältää mahdollisia spoilereita. Aion esitellä TitiTyyn sukkaklubilangan ja Ilun Suomalaisen kerhon langan.

Varoitus 2:
Tämä(kään) merkintä ei sisällä valmistuneita neuleita, niitä ei itse asiassa ole mailla halmeilla (tai no, yksi on makuuhuoneessa odottamassa, että saan luvan blogata siitä).

Warning:
This entry may contain spoilers. I'm going to show the TitiTyy sock yarn club yarn and Ilu's Finnish club yarn.

Warning 2:
This entry does not contain any finished knits (either), in fact there aren't any (well, except for one waiting in the bedroom but I will not blog about it before I get a permission to do so).

Ensin kuitenkin lankakuvauksen arkea. Yritä tässä sitten ottaa kuvia niin, ettei niissä näy kissoja... tai varpaita.
First the reality of yarn photography. Try and take pictures without cats then... or toes.

TitiTyyn sukkaklubin toisessa lähetyksessä oli Shibui Knitsin Staccatoa, väri Dijon. Yhtäkkiä voisi ajatella, että keltainen ei ole ollenkaan minua, mutta kyllä se on... Sinapinkeltainen on jostain syystä kiehtonut pitkään (olen jo kauan omistanut sinapinkeltaisen Samsoniten kassinkin). Itse asiassa täytyy myöntää, että juuri päivä tai kaksi ennen sukkaklubilangan saapumista katselin juuri tuonväristä sukkalankaa ja mietin, pitäisikö sellaista tilata. Tämä oli siis instant-vastaus toiveisiin!

The second yarn of the TitiTyy sock yarn club was Staccato by Shibui Knits in the colourway Dijon. You might suddenly think that yellow is not me but it is... Mustard yellow has always fascinated me (I even have a mustard yellow Samsonite bag). In fact I have to admit that just one or two days before the club yarn arrived I looked at a sock yarn in that colour and pondered whether I should order it or not. This was an instant reply to my wishes!

Ilun Suomalaisen kerhon toinen lanka taas oli väriltään ihan minua. Sen koostumus sen sijaan oli yllättävä... tai sitten ei:

Minä: Jussi, arvaa, mitä kahta kotimaista eläintä tässä on?
Jussi (hädintuskin koskee lankaan): Lammasta ja alpakkaa.
Minä: Mistä sä voit tietää?
Jussi: Mitä muita niitä on?

Niin. Langassa on 60 % kainuunharmaan ja 40 % alpakan villaa ja se on ihanan pehmoista ja pörheää. Tässä klubilangoista puhuessani tuli muuten mieleen, että Sari P, jos haluat sen edellisen vihreän langan, niin laita viestiä (marjut at katajala.net).

The second yarn of Ilu's Finnish club was totally me. The materials were slightly surprising... or not:

I: Jussi, guess what two domestic animals are used here?
Jussi (barely touching the yarn): Sheep and alpaca.
I: How can you know?
Jussi: What else is there?

Right. The yarn is made of 60 % kainuunharmas sheep wool and 40 % alpaca wool and it's lovely, soft and fluffy.

« Fanipostia - Fan mail | Blog | Kahdeksan vuotta - Eight years »

Kommentit - Comments

Mutta kissa on NIIN kuvauksellinen!