02.10.2010 | 18:28

Aran Knitting

Alice Starmoren Aran Knitting -kirjasta on juuri julkaistu uusi, laajennettu painos. Oli jo aikakin! Aiemmin kirja oli saatavilla vain käytettynä suoraan sanottuna riistohintaan, joten en raatsinut investoida. (Amazon.comilla hinta näyttää edelleen olevan jopa 329 dollaria.)

Uusi, laajennettu painos ei ole kovinkaan paljon entistä laajempi: suurin lisäys lienee kirjaan lisätty uusi malli, Eala Bhan. (Kirja Ravelryssa.) Eipä se mitään - aiemmat mallit ovat edelleen upeita ja kirjan alussa oleva katsaus Aran-saarten palmikkoneuleisiin ja niiden historiaan on varsin kattava. Pystyttiinkö kalastajat tunnistamaan neuleiden palmikoista niinkuin legenda väittää? Lue ja viisastu! Neuleiden historian ja Starmoren omien 15 mallin lisäksi kirjassa esitellään erilaisia palmikoita ja annetaan lyhyesti neuvoja palmikkoneuleen suunnittelua varten.

Tästä minä tykkään! Kyllä vain.

I recently got the new, expanded edition of Alice Starmore's Aran Knitting. (The book in Ravelry.) To sum up, I really like it from the historical overview of Aran knitting, the sweaters and the cables to the new pattern Eala Bhan. It was about time to reprint this book!

« Fingerpori | Blog | Kukasukat - Socktor Who »