12.03.2010 | 18:22

Neulegraffiti - Knit graffiti

Tarkoitus oli näyttää, kuinka vihreät Wollmeise-käsineet ovat edistyneet ja kertoa hieman siitä, kuinka neliskanttiset puikot sopivat käteen. Se saa nyt jäädä, koska kotimatkalla huomioni kiinnitti aivan muu asia. Kotimatkalla bussissa 105 huomasin nimittäin seuraavaa:

I meant to show you how the green Wollmeise gloves are progessing and tell something about the square needles. That'll have to wait now because something else caught my attention. On my way home I noticed this in the bus:

Ensin ajattelin, että onpa hassusti paikattu selkänojan kangas. Sitten ajattelin, että joku on käynyt kiinnittämässä huvikseen muutaman virkatun rinkulan. Kun katsoin ylöspäin, huomasin tämän:

First I thought that it's a funny way to patch the fabric. Then I thought someone attached the crocheted rings for fun. When I looked up, I saw this:

Sen jälkeen vilkuilin typeränä ympärilleni ja huomasin, että bussin keskiosassa oli lisää neulegraffiteja.
Then I looked foolishly around and noticed that there were more knit graffitis in the middle of the bus.

Bussin takaosa oli myös koristeltu neulotuilla pötkylöillä ja valkoisilla ja mustilla virkatuilla pyörylöillä. Niistä en enää kehdannut ottaa kuvaa. Sattumalta Aamulehdessäkin oli asiaan sopiva uutinen: USA:ssa poliisi jahtaa yöllistä neulojaa.

The back of the bus was also decorated with knit graffiti and white and black crocheted circles.

EDIT: Lisää bussigraffiteista / More of the knit graffiti

« Green day | Blog | Vihreä hirviö - Green monster »

Kommentit - Comments

Hei!
Sain bussiyhtiön kautta viestisi sähköpostissa ja löysin sitten tänne. Olen siis noiden neulegraffitien tekijä ja oli hauska kuulla, että ne ovat ilahduttaneet.

Bussissa ei oikein voi pitää vieraskirjaa joten perustin blogin otyg.ratata.fi. Ajatuksena on, että sinne voi halutessaan jättää kommentteja mutta luulen, että joko ihmiset eivät ole huomanneet infoani uloskäynnin kohdalla tai sitten kynnys kommentoida on ollut liian korkea. Joka tapauksessa, siellä on siis lisäinfoa koko projektista!

Tuo uutinen jenkeistä on aika herkullinen juttu, täytyy ujuttaa se mukaan kirjalliseen työhöni! :)

Uuuu, kriminaaleja

Amerikka, joo...

Loistavaa!

Hesarista luin itse tuon uutisen aamulla kanssa ja se laittoi kyllä hymyilemään.

Kiasus!
Koska alkavat ratsata lankavarastoja syyllisen selville saamiseksi? Täytynee siirtää langat johonkin Salaiseen Paikkaan. Mä en kestä ajatusta että joku mistään ymmärtämätön polliisi hiplaisi mun ihkulankoja!