03.04.2009 | 19:00

Katsokaa muualle - Look away

Herkkähermoisimmat voivat nyt katsoa muualle.

Muistatteko tämän? Ja sen jatko-osan? Saaga on nyt jatkunut ja ensimmäinen osa on valmis esitettäväksi. En tiedä, onko se puoliksi hyvä vai puoliksi huono asia... Valmiina? Tässä se tulee.

The most sensitive ones might now want to look elsewhere.

Remember this? And the sequel? The saga has now continued and the first part is ready to be presented. I don't know if that's half bad or half good... Ready? Here it is.

Kamaluuden maksimoimiseksi sukka on kuvattu mahdollisimman levotonta taustaa vasten minun jalassani (koko 38) eikä Jussin jalassa (koko 43-44), johon se on tarkoitettu. Olisin voinut laittaa myös tärähtäneen kuvan, mutta en pystynyt enää siihen.

To maximise the dreadfulness, I took a photo against a bacground as motley as possible with me wearing the sock (shoe size 38) instead of Jussi (shoe size 43-44) whom the sock is meant for. I could have chosen a blurry picture as well but I just could not bring myself into doing that.

« Pöllöt eivät ole sitä, miltä ne näyttävät - The owls are not what they seem | Blog | Tissuttelevat neulojat tiedottaa - For winey knitters »

Kommentit - Comments

Aamulla jostain eksyin sivuillesi, sillä en kuulu varsinaisiin lukijoihisi, mutta nimesi on jäänyt mieleen Ullan tai jonkun muun yhteyden takia. Nyt tulin uudelleen kiittämään tästä viehättävästä tiikerisukka jatkokertomuksesta. Sillä neulon parasta aikaa lapsen sukkia Kauhavan Kangasaitan sukkislangalla, ja ensimmäisen sukan varsi oli kauniin vinoraitainen, mutta toiseen sukkaan tuli isoja alueita yhtä väriä. Sain ne taintumaan kiristämällä käsialaa, mutta silloin varsikin jo loppui. Tarinasi tuli mieleen vaikka musta ei vaaninutkaan nurkan takana.

Hei, eihän tuosta puutu kuin riemunkirjava kukkamekko!

Ou nou! Onko tuota tiikeriä noinkin mustana versiona. Tein pari kesää sitten lasten sukkia ja niistä tuli miusta kivoja: http://puikko.vuodatus.net/blog/701556 . Tämän vuoksi ostin toisenkin tiikerisukkakerän. Jännityksellä nyt jään odottamaan, pääsenkö mörvelötiikeri(lehmä)sukkakerhoon. Kyllä saksalaiset osaa. ;)

Tuo on sen verran ruma, että on oikeestaan komia :D

Sinäkin olet löytänyt tuota lehmä-tiikeri-lankaa =) Minä sain ekat sukat tuosta langasta ihan kamalat, todisteita seuraavasta linkistä:
http://www.outilavi.vuodatus.net/blog/310858. Parit seuraavat tulivat jotenkin siedettävät, mutta voin sanoa, että onpa hankalaa lankaa! Myötäelämistä =)

Noihan maastoutuu ihan liiankin hyvin :D Menee vielä hukkaan, jos jättää väärään paikkaan.

Miksei niillä ole varpaita?
http://piquantpurls.blogspot.com/2009/01/few-knitting-updates-neulontapivityksi.html

Nyt se ei kuitenkaan enää muodosta spiraaleja? ;-)

Lökövillasukat on kyllä ihan ykkösiä kotioloissa lötkötellessä, voit hyvin lainata Jussin sukkia siis!

aika hyvin maastoutuva sukka, eihän noita löydä tuosta sohvalta.

Phöh, ei ole yhtään kamalaa tiikerisukkalanka :P Paljon enemmän mua karmii ne koiranoksennus-läikkä-siellä-toinen-täällä-sukkalangat. Toi tiikerilanka ei ehkä näytä tiikeriltä mut jotenkin jollakin epäloogisen kierolla tavalla silti muistuttaa tiikeriä ja on siksi ihan söpöä. Tai ehkä olen vaan saksalaisen sukkalankainsinöörin manipulaation uhri..

:D (1), rutistus (1)