05.09.2008 | 20:04

Lankaodysseia - Yarn odyssey

Tilasin Zeskan siivellä lankaa Handpaintedyarnista noin 2,5 kk sitten. Langan matka Uruguaysta tänne oli melkoinen jännitysnäytelmä - tarkempia yksityiskohtia en tiedä, mutta vakavat tekniset ongelmat tekivät tilauksesta huiman odysseian. Viimein lanka saapui luoksemme ja tässäpä se nyt on:

I joined Zeska in ordering yarn from Handpaintedyarn approximately 2,5 months ago. The yarn's journey from Uruguay to Finland was an exciting one - I do not know the details but what I know is that serious technical problems made it quite an odyssey. Finally the yarn arrived here and here it is now:

Pitsineuleisiin sopivaa ohuenohutta villalankaa - huomatkaa erityisesti vaaleansininen ja jalokivisävyinen vyyhti. Laajennan lankatajuntaani ja kokeilen uusia värejä. Taustalla Mini pitää huolta Fína Hyrnanista kissamaisella tavallaan. Myös Secret Woolin huivilankakerhon ensimmäinen lähetys saapui ja se on ihana! Toistaiseksi se on myös salaisuus, ettei lankaa mahdollisesti vielä odottavien yllätys mene pilalle.

Laceweight wool yarn - note especially the light blue and the jewel toned hanks. I'm expanding my yarny conciousness and trying new colours. On the background Mini takes are of Fína Hyrnan in his catlike manner.

Mutta mikä tämä on?
But what is this?

Se on pevre. Jussi kertoo siitä lisää.
It's pevre, a Chilean salsa.

« Fína hyrnan - vain pitsi puuttuu - only the lace is missing | Blog | Messusaalista - Handicrafts fair loot »

Kommentit - Comments

Tuosta korianteristahan saisi muokattua leikkuulaudalle komean irokeesinkin! :D