26.02.2008 | 16:18

Kihnu-paita... eikun iltapuku - Kihnu sweater... I mean, dress

Katsokaapa, eteläisen naapurimaamme itsenäisyyspäivän vastaanotolta bongattua: Kihnu-paidan kuviota toistava iltapuku! Mikähän olisi vastaava suomalainen juttu? (Mietin jo Jussi-paitaa...)

Look, this was seen at the Independence Day celebration in our southern neighbour: an evening dress with the Kihnu sweater pattern! I wonder what could be the Finnish version of this...

« Pipo maitonaamoille - A milky beanie | Blog | Messurepsahdus - A breakdown at the fair »

Kommentit - Comments

Katsoin koko juhlagaalan, niin presidentin puheen, sitä seuranneen "konsertin", joka oli mitä uskalian ja upein multimediateos vapaudesta. Sen jälkeen seurasi vastaanotto. Kukin kutsuttu sai reilusti aikaa ja tilaa, ja mikä parasta, jokaisen saapujan nimi ja titteli kuulutettiin ennen kättelyä.
Viron kansallispuvut (rahvarõivad) vastaavat hyvin paljon meikäläisiä kansanpukuja. Niitä oli paljon ja ne olivat upeita, esimerkiksi setukaisten ja mulgimaalaisten puvut. Erityisesti naisten juhla-asuissa (moderneissa) oli käytetty paljon kansanomaista kirjontaa ja kuoseja, niin myös presidentin puolison puvussa.

Ooh, thaisilkkinen Jussi-iltapuku vois olla melkomoinen katseenvangitsija vuosijuhlissa. :D

Kivasti yhdistetty perinnettä uuteen!

Aivan ihana puku. Tyylikäs!

No entäs tää pappaskuugeli, jolla on ihan oikea villapaita päällä? http://tinyurl.com/2uxa2r Vanha Esko-Juhanin rotestipukeutuminen jää vallan tämän varjoon.