04.09.2007 | 22:19

Voittajan jalka - Winner's foot

Tässä Jussin voittoisa ja karvainen jalka - tai siis jalka ei ole voittanut mitään, se on vain saanut verhokseen uuden sukan Novita 7 Veljestä Kantrista (mallineule Jussin itse valitsema, ohje ja arvostelu tulossa Ullaan). Sen sijaan Jussi on voittanut jälleen yhden kirjoituskilpailun junajutulla. Onnea, rakkaani! (Edit: Lisätietoa loppukuusta.)

I finished the first sock I knitted for Jussi from Novita 7 Veljestä Kantri yarn. Jussi selected the pattern himself - and while I was knitting he won a short story contest with a story about trains.

EDIT: Tätä ei Ullassa kerrota: Kantri sopii mainiosti yhteen sinitabbykissojen kanssa.
Kantri also matches well with blue tabby cats.

« Onnellinen loppu - Happy end | Blog | 10 % status »

Kommentit - Comments

Hahaa, tämän sukan siis näin eilen livenäkin? Nimim. ekakertaa neuletapaamisessa. Kissan kanssa tuo kieltämättä sopii hyvin yhteen. :)

Onnea Jussille!

onnea jussille!

Hmm... Ei tuo kantri kyllä hintansa väärtiltä näytä, tai sitten se on tuo jalan karvaisuus joka tekee langasta vähemmän houkuttavaa ;)

Onnittelut Jussille! Kissa ja lanka natsaa tosi hyvin yhteen =)

Jee, hyvä Jussi! Toi kantrilanka näyttää muuten oikein hyvältä...ja eikun Prisman kautta töistä kotiin tänään! Onneks mä en oo mukana siinä laihisprojektissa (ei niin, ettei pitäisi olla...).

Onnea Jussi!