16.09.2007 | 19:01

Kaksi sukkaa - Two socks

Jussin Kantri-sukat valmistuivat jo jonkin aikaa sitten, mutta uuden tietokoneen kanssa säätäminen on vienyt aikaa bloggaamiselta ja kaikelta muultakin. Kanniskelen kannettavaa tietokonetta mukanani eri huoneisiin ihan silkasta kantamisen riemusta ja muuta sensellaista, tiedättehän? Mikrotuki oli myös lähellä aina tarvittaessa.

Jussi's socks from 7 Veljestä Kantri have been ready for quite some time now but the new computer has taken a lot of my time. It's a laptop, so I sit all over the place with the computer on my lap just for the sheer joy of it. You know that feeling, don't you? The tech support was also always near just in case.

Neuloin sukat 3,75 mm bambuilla, koska neulepinta tuntui silloin hyvältä. Silmukoita on vain 40! Se tuntui hurjan pieneltä varsinkin sen jälkeen, kuin luin Ihan Itsestä keskustelua aiheesta... Mutta sukat mahtuvat Jussin jalkaan (koko 44) hyvin, joten ehkä en pohdi asiaa sen enempää.

Villapallo haastoi myös meemiin, jonka tehtävänanto lyhennettynä kuuluu näin: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. En aio haastaa ketään, mutta voin kertoa, että kun ehdin tutustua tähän tarkemmin, olin tullut saunasta ja päälläni oli pinkki froteinen kylpytakki, tossut ja hiusten ympärillä pyyhe.

I knitted the socks on 3,75 mm bamboo needles and had altogether 40 stitches which seems to be an awfully small amount as many people have 52 or 60 stitches when knitting socks of the same yarn. However, the socks fit Jussi's feet and they look nice, so I guess I won't spend any more time thinking of the stitch count.

« 10 % status | Blog | Hiha on minun... Minin - The sleeve is mine... Mini's »

Kommentit - Comments

Kiitos kauniista sanoista.

Ah, tänään posti toi Denise Interchangeable Knitting Needles Woolly Workshopista. Sormet syyhyävät uutta projektia, laced-front sweater kun valmistui eilen... http://www.flickr.com/photos/nuntourniquet/1405245425/