23.09.2007 | 19:15

Hey mambo, no more a mozzarella

Riistin julmasti Mambo-neuleen Minin hellästä hoivasta ja jatkoin sen neulomista. Hihat ovat valmiit ja neuletiheys piel... tiedossa, joten etu- ja takakappaleet etenevät pienehkön säätämisen jälkeen suhteellisen kivuttomasti. Neuloin hihat pyörönä, joten oikeiden silmukoiden neulominen kiertäen ei ollut kovinkaan hankalaa ja tuntui itse asiassa toimivan hyvin - nyt tasoneuleessa se tarkoittaa tietenkin "neulo nurjalla nurjat silmukat kiertäen" -ratkaisua... Mutta en anna sen häiritä!

I cruelly stole the Mambo cardigan from Mini's loving care and continued knitting. The sleeves are now ready and I am moving on to the fronts and back. After some counting, re-counting and modifications the knitting goes fairly smoothly. I knitted the sleeves in the round, so knitting all knit stitches through the back loop seemed to be a good idea - however, now that I knit the fronts and back back and forth, I have to purl all purl stitches through the back loop on the wrong side. But I do not let that bother me!

« Hiha on minun... Minin - The sleeve is mine... Mini's | Blog | Hiiri! - A mouse! »

Kommentit - Comments

Hyvältä näyttää!

Onhan niissä kierretyissä silmukoissa vähän enemmän hommaa - mutta aah, kuinka hykerryttävän kauniilta nuo palmikot ja resorit sitten näyttävätkään! Väri on ihanan makea. :)