04.08.2007 | 21:30

Lankaa! Lankaa! Lankaa! - Yarn! Yarn! Yarn!

Lauantai, lounasaika. Neuloja herää ja pohtii pesevänsä hiukset vasta illalla ja kirjoittavansa "kuinka neuleeni syntyvät" -blogimerkinnän, onhan sitä varten kuin tilauksesta muistikortilla söpöjä kuvia, jossa kissa on nukahtanut neulekirjojen viereen poski lankakerää vasten. Asiat muuttuvat hetkessä, kun neulojan puhelin soi:

- Satu tässä moi, oletko lukenut blogeja viime aikoina?
- Oooolen...
- Lähdetkö mukaan, Niina ja Zeskakin ovat tulossa?
- Ömm, joo. Koska ollaan lähdössä?

Asadon aarteisiin saavuttuamme huomasimme, että muutkin neulojat, kuten Pauliina ja Skroik, olivat päätyneet samoille apajille. Mikäs sen mukavampaa kuin penkoa kimpassa, sillä lankaa riittää.

Sitä on kaupan perällä hyllyssä...

ja kasassa käytävällä...

kassan vieressä hyllyssä...

ja toisessa huoneessa hyllyn päällä...

ja vitriinikaapissa...

ja seinustalla pusseissa, säkeissä ja laatikoissa...

Lisää on kuulemma varastossa.

Neuloja palasi kotiin tyytyväisenä.

Briefly in English: The knitter's phone rings and the call makes her forget about dirty hair and a good idea for today's blog entry: a second hand shop near-by has acquired a lot of yarn and sells it cheaply, so it's a must-see. Other knitters are also going. There really is a lot of yarn and the knitter's stash gets some more additions, making her happy.

« Frank, 13 vee - 13 years | Blog | And I do my little turn on the catwalk... »

Kommentit - Comments

Ohhoh. Näyttää hurjemmalta ku uskalsin kuvitellakaan kun luin tästä Novitan Neulomossa. Huh sentään miten paljon lankoja ja halvallakin vielä! :)

Marjut ja Markka, juu, ei oo todellista... Mä menin tuon kaupan ohi tänään kaksi kertaa! Voi kesäloma ja Puuhamaa sentään! :SS

Ettei vain jonkun edesmenneen lankahamsterin perikunta olisi laittanut hamsterin aarteet myyntiin? Järkky määrä lankaa myynnissä.. ;-)

Voi Marjut minkä teit.. Pakkohan siellä oli käydä ja seuraukset tunnetaan. Olisko kellään ylimääräisiä lankalaatikoita ja etenkin tilaa niiden säilyttämiseen..? *huok* :DD

Ei oo TODELLISTA! Kävin just Riihimäellä. Argh! Mitä jäikään saamatta.

Mikä lankahamstraajan taivas! Millainen oli hintahaarukka?

Juu, ja minä olin jo ehtinyt lähteä... Kerrankin tuntee asuvansa täällä maailmannavalla.

Siis ihan oikeesti, me käytiin Hesassa tänään. Ja Kehä kakkosella vielä mietittiin että kuinka pitkä matka täältä on Riihimäelle???? :D
Mutta me päätettiin tyytyä pääkaupunkiseudun lankatarjontaan joka riitti sekin nähtävästi (ainakin lompakko väittää niin).