04.04.2007 | 20:37

Odottavan aika jne jne - Waiting for...

vogue_winter0607.jpg

Joillakin meistä on jo Vogue Knittingin kevätnumero. Jotkut meistä saivat tänään vasta talvinumeron.

Valitin ensimmäisen kerran puuttuvasta talvinumerosta 25.1. ja minulle luvattiin uusi lehti, jonka olisi pitänyt saapua 3-4 viikossa. Sitä ei kuulunut. Valitin uudelleen 13.3. ja minulle luvattiin jälleen uusi lehti, jonka pitäisi saapua 3-4 viikossa. Nyt saamani lehti oli postitettu leiman mukaan 7.2. Kummallisia ovat nuo Ameriikan viikot... Olenkohan mahdollisesti saamassa vielä yhden lehden vielä kuukauden (paikallista aikaa) päästä?

Some of us already have the Vogue Knitting spring issue. Some of us just received the winter issue today.

I missed the winter issue and sent a message regarding that on Jan 25th. They promised me a replacement copy that should arrive in 3-4 weeks. It did not, so I sent another message on Mar 13th and was promised another replacement copy that should arrive in 3-4 weeks. The magazine I got today was mailed on Feb 7th. American weeks sure are strange... I wonder if I'm getting another copy in a month's (local time) time?

« Langanjäystäjä palaa rikospaikalle | Blog | Hyvää Pääsiäistä - Happy Easter »

Kommentit - Comments

Tähän mennessä paras "tilaanpa näppärästi jenkkilehden" sattui siihen aikaan, kun vain tooosi nörtit tiesivät internetistä. Tilasin jenkkisarjakuvan Suomalaisen kirjakaupan kautta (kun ei julkaistu täällä), kestotilaushan oli tietenkin mahdotonta, ainoastaan 12kk määräaikaisia.
Lehden tilasin huhtikuussa, luvattiin 3-4 viikossa tulevaksi. Elokuussa kävin Suomalaisessa kihisemässä, jolloin mulle tiedettiin kertoa, että lasku pitää maksaa ensin, sit vasta alkaa tilaus pyöriä. Ko. lasku tipahti laatikosta (ja oli siis SK:n oma lasku, ei siis mitään mystisiä valuuttamaksuja jenkkitilille) vasta lokakuulla, lehteä ei näkynyt. Tammikuussa kävin vaatimassa rahani pois, kiukkuisena kuin ampiainen, olihan mulla jäänyt välistä jo 8kk:n lehdet... Rahat palautui nopeasti, ja kuinka ollakkaan, huhtikuussa tipahti lehti postilaatikkoon. Ja toukokuussa, ja kesäkuussa... Kaikenkaikkiaan 12 lehteä... ikinä ei tullut uutta laskua lähetetyistä lehdistä :D

Jenkkilän postilaitoshan on täynnä alieneita (Men in Black 2) joten eihän se voi toimia...

Mulla on tosiaan se dalmatialais-SK, jos tarvitset, meilaa (salehti (ät) gmail piste com) niin saat lainaksi.

Minä kun olen luullut, että VK tulee ajallaan aina ja kaikilla on ongelmia IK:n kanssa. mut näemmä sit ei menekään näin.

Mä en ymmärrä sitä, että missä etanapostissa ne lehdet oikein lähettää, tuleehan amazonin paketitkin suht nopeasti kunhan lähtevät liikkeelle. Ja Tuulialta tuli kirje neljässä päivässä. Mystistä. Mut eipä tosiaan mitään järkeä tilata, vaikka halvemmaks tuliskin.

Sit sulle käy kuten minulle IK:n kanssa, että saat neljä kappaletta samaa numeroa. Niitä onkin sitten kiva jakaa pitkin kyliä.. :) Sisu ei tietenkään antanut periksi ostaa lehteä kaupasta! :) Lehden tilaaminen ameriikasta voi joskus olla todella vaikeaa.

No ne on varmaan vaihtaneet sitten päittäin toimittajaa IK:n kanssa. Mulle nimittäin tuli pari vuotta sitten VK ja se tuli täsmällisesti ajoissa.

Ei pidä odottaa liikoja Amerikan postilaitokselta, muistan lukeneeni jostain, että viimeksi se oli tuottanut voittoa 1800-luvun puolella. Eli joku pieni ja hintelä kirjekyyhky yrittää raahautua eteenpäin maailman tuulissa ja tuiskuissa mukanaan sun lehti...

Hoh-hoijaa. Juu.
Miten voi olla jollain lehdellä säännönmukaisesti tällaista?
Tilasin minäkin Vogue Knittingin viime elokuussa. Olen toistaiseksi saanut ns. holiday-ja talvinumerot, runsaasti myöhässä. Molempia piti erikseen usealla sähköpostilla anella. Nyt viimeisessä mailissa haukuin jo heidän "asiakaspalvelunsa" maan rakoon. Ihan käsittämätöntä. Ja kuten useasta blogista saa lukea, ei ole kyseessä yksittäistapaukset, vaan ihan firman käytäntö!
Jos ei lehti olisi niin hyvä, äänestäisi jo puikoillaan.

Hm, jos saat toisen kappaleen samaa lehteä, tää tarjoutuisi vaihtamaan sen johonkin/joihinkin saksalaisiin lehtiin :) Täällä kun ei näy oikeastaan ollenkaan ulkomaalaisia käsityölehtiä...

Siskoni tilasi ko. lehden Lehtiapajan kautta viime heinäkuussa synttärilahjaksi. Yksi numero tuli, se ensimmäinen ilmeisesti, joulukuun puolessavälin, yli 2kk myöhässä. Muita lehtiä ei sitten kuulunutkaan. Sisko irtisanoi tilauksen ja suostui maksamaan ainoastaan yhdestä lehdestä, aivan älytöntä toimintaa että tilattua lehteä saa odottaa monia kuukausia. Vaikkakin syy on varmaan VK:n päässä, lehtiapaja ei tehnyt muuta kuin välitti valituksen eteenpäin...

"Kiva" kuullaa, että tämmöistä tapahtuu myös naapureilla. Mä luulin jo että se on joku "virolaisten eri", että täyttyy valittaa.