19.02.2007 | 21:40

Keskeneräinen työ - kyllä, keskeneräinen työ!

Taitaa olla korkea aika esitellä keskeneräinen työ.

Se on hiha! Itse asiassa se on toinen hiha. Viikonlopun suunnitelmien mukaisen levon ja lorvailun jälkeen valmiina ovat myös etukappaleet, takakappale ja ensimmäinen hiha.

Lanka on taannoin Citymarketin alelaarista kalasteltua paksua ja pörröistä Novita Teddyä, ja luulen, että villatakista tulee lämmin ja että näytän siinä aivan oranssilta nallekarhulta.

« WIP - yes, it's a WIP | Blog | Testing testing »

Kommentit - Comments

Siis että hihat voi neuloo pyörönä???
Niinpä tietysti...
*hakkaa päätään seinään ja poistuu neulomaan*
Tyhymä blondi iskee jälleen, (ruma sana tähän).

Katriina: Niinkuin aina? ;)

Taiska: Teddynallena on nyt hyvä olla, kun ulkona on pakkasta. Toivottavasti possunakin. :)

Elisabeth: unfortunately I don't know what to do about the page loading problem! AnneM commented on the same thing also and said that she had encountered the same problem also in few other blogs. Sometimes refreshing the page might help, sometimes not. Can you access the entries through the links on the right sidebar? I'll try to see if I could fix it somehow.

AnneM: kiitos vinkeistä ja tulevasta langanmetsästyksestä!

Kaima-Marjut: viime viikonlopun omistin ihan tietoisesti neulomiselle enkä sitten tehnytkään mitään muuta, kun sain pitkästä aikaa olla koko viikonlopun kotona ihan rauhassa. Paksusta langasta saa nopeasti valmista, kun tekee aamusta iltamyöhään!

Moi!
Mä en ymmärrä, mitenkä sä ehdit neuloa noin paljon...Mitenkä sulla riittää vuorokaudessa tunnit vai oletko ihan super-supernopea neuloja? Kateellinen siis olen, kun en itse tahdo saada mitään aikaiseksi. Bussimatkoilla (tunti päivässä) yritän neuloa sukkia, mutta se on hieman hankalaa ruuhkabussissa ; )
terveisin kaima-Marjut

juuh, olen pitänyt viime talvena tehtyä taikajakkua (teddystä) kovilla pakkasilla sisällä, meillä kun on aikas viileää.. lämmin on, kuten eilisen kokemuksella uusi teddytakkikin!

Me mennään viimeistään ensi kuussa tallinnnaan, lupaan pitää ongelmasi mielessä jos se silloin on vielä ajankohtainen!

Sitten vielä tuohon elisabethin ongelmaan, luulen että meillä on ajoittain sama. Törmäsin siihen jo jossain vaiheesa stitsailuja- sekä siinä yhdessä dekkariblogissa; sivu jää "kesken" (eli siinä näkyy vain tietty määrä rivejä, sivu katkeaa kesken päivityksen eikä päivityksen lopussa). Joskus siihen auttaa sivun päivitys, joskus ei, ja joskus taas sivu näkyy ihan normaalisti -kuten nyt. viime kerralla jouduin taas lukemaan aikaisempia postauksia oikealla olevien linkkien kautta. Tajuskohan tosta mitään?

Hi Marjut!
I have a problem with seeing your blog... I can see the top part, but it is like it doesn't load the whole page? Today I can only see as far as 1/3 of the english header for the post on the 18/2... and it doesn't help to refresh the page. I was wondering if it's on my computer the problem is, or something with your page? (I don't have this problem anywhere else).

Elisabeth - who would love to be able to read all the posts ^^

Mulla on tulossa myös Teddystä neule. Sinua matkiakseni: Luulen, että villapaidasta tulee lämmin ja että näytän siinä aivan vaaleanpunaiselta possulta ;o)

Voi mutta sehän vasta olisi söpöä=D