03.01.2007 | 20:47

Frank, pieni kultamussukkapoloseni

Frankissa on mitä todennäköisimmin enemmänkin vikaa. Olemme käyneet virtsakivien takia eläinlääkärillä ja viime vuoden loppupuolen aikana maksa-arvot ovat olleet huolestuttavasti nousussa. Nyt kissan maksasta pitäisi ottaa koepala, jotta vaivoista voitaisiin tehdä tarkempi diagnoosi. Eläinlääkärin on leikattava Frank sitä varten! Voi minun pupuliraukkaani...

Tietenkin koepalan ottaminen ja analysointi maksaa (toim. huom: ihan sairaasti), mutta Frank on saatava kuntoon. Tietenkin voisi kysyä, kannattaako kissaan käyttää niin paljon rahaa - tietenkin kannattaa! Muita vaihtoehtoja ei ole. Ei. Voin vähentää (lanka)ostoksia. Jos tupakoisin, lopettaisin sen. Visakorttikin on nykyään luotollinen...

Siksi päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja realisoida samalla lankavarastoani. Ylimääräisiä lankoja on jo jonkin verran myynnissä Huuto.netissä ja lisää listaan sitä mukaa, kun saan pengottua laatikkoni tarkemmin.

« Frank, my poor baby | Blog | Sarjis Vartissa »

Kommentit - Comments

Voimia ja jaksamista pikku-Frankille! Täällä ollaan hengessä mukana.

Kiitos kaikille kommenteista myös Frankin puolesta! Toivottavasti meidän vanha herramme saadaan vielä kuntoon.

Voi pikku Frank-parkaa! Toivottavasti oireiluun löytyy syy ja saatte pikkuisen hoidettua kuntoon. Paljon rapsutuksia pikku potilaalle!

Paljon jaksamista sekä Frankille että emännälle! Kukka ja Sylvi lähettävät naukaisunsa myös.

Toivottavasti Frankille löytyy sopiva hoito/lääkitys. Meillä on 16-vuotias kissamummeli, jolta leikattu virtsakivet jo nuorena, nyt (ihmisten) kilpirauhaslääkitys päällä kun kissa lakkasi syömästä, joi paljon ja laihtui puolet painostaan vuosi sitten. Tilanne oli tosi kriittinen , mutta onneksi ihana eläinlääkärimme otti verikokeet ja tutki kissan huolellisesti. Syy selvisi ja oikealla lääkityksellä kissavanhus saa monta vuotta lisää laatuaikaa elämään, hyvin ja paksusti voi nyt ja ottaa lääkkeen ruokaan murskattuna aamuin illoin. Parempaa vointia Frankille:)

Tyttäreni Nemi-kisuneiti lähettää purrr-hurrrrrjasti parantavia terveisiä Frank-herralle, samoin minä.

Oi ja voih! Toivottavasti kokeissa löytyy jotain ja Frank paranee.

Vooooiiiii...minullakin on kissa. Kesästä asti olen ollut sen emäntänä ja kyllä se on tärkeä paijattava. Siispä Pentti-kisu lähettää Frankille kasan voimia toipumiseen.

Voi...toivottavasti kaikki sujuu hyvin. Frankille kovasti rapsutuksia!

Pidetään peukkuja Frankille!

Voi Frank parka. Itselläni on diabeetikkokissa, jonka hoito maksaa vuodessa taivaallisia summia, mutta eihän kukaan lastaan nukuta jos on hoidettavissa oleva sairaus. Toivottavasti vaiva selviää nopsaan ja kisu tulee kuntoon.

Voi Frank. Kyllä se ansaitsee kaiken mahdollisen hoidon, tietenkin. Toivottavasti koepala paljastaa jotain suhteellisen helposti hoidettavissa olevaa...

Höh, kommenttini näyttää menneen jotenkin sekaisin, mutta eiköhän pointti käynyt kuitenkin selväksi :).

Voi, toivottavasti Frankin vaiva selviää pian ja Frank pääsee toipumaan! Ymmärrän tuntemuksiasi hyvin, koirallani todettiin juuri eilen olevan vikaa hampaassa ja huomenna se menee leikattavaksi, koko hammas poistetaan. Ikää mummokoiralla on jo lähemmäs 12 vuotta, mutta koska koira on erittäin hyvässä kunnossa, energinen ja iloinen, niin mikään muu vaihtoehto kuin hampaan kuntoon laittaminen ei todellakaan tule kysymykseen -vaikka tiedän että huomenna kirpaisee kukkaroa ja kunnolla.

Voi voi toivottavasti Frank paranee pian!

Voi sentään. Toivotaan, että kisu tulee kuntoon. Rajulta kyllä kuulostaa koepalan otto.

Joskus ihmetellyt tuota, että miksi suomalaisilla on paha tapa valita nukutus jos lemmikkiin tulee jokin sairaus/pitäisi tehdä vähän kalliimpi tutkimus (juu rankka yleistys, mutta sellainen kuva on tullut)... Tai sitten tv ja Elämäni eläimet vääristää mielikuvaa pahasti. Kyse on kuitenkin perheenjäsenestä, ja mitäpä läheisiensä eteen ei tekis jos on vaan mahdollisuus.

Toivottavasti Frank toipuu pikaisesti. Tunnen yhden terrierin, jonka veriarvot heitti miten sattuu. Lääkityksellä ja ruokavaliolla saivat ne kuriin. Itse koirasta ei päällepäin olisi uskonut, että siinä mitään vikaa oli.

Frankin puolesta vielä muistutan, että potilaillahan on etuoikeus saada herkkuja ja lellintää ja erityiskohtelua, eikö niin? ;)