06.11.2006 | 12:28

Tuttu TV:stä

Niina ja minä vierailimme YLE:n Aamu-TV:ssä tänä aamuna niinkuin monet ovat jo huomanneet. Kiitos kaikille kommenteista! Kymmenen minuuttia meni yllättävän nopeasti - homma oli jo ohi, kun olimme vasta pääsemässä vauhtiin. Olisikohan pitänyt kaapata studio? Ei mitään uutisia, nyt puhutaan vielä hetki Ullasta, neuleblogeista ja Neulonta-listakin on mainitsematta!

Juttu on nähtävissä YLE:n webbisivuilla ainakin tämän maanantaipäivän ajan, jos joku missasi sen.

« As seen on TV | Blog | Who, me? »

Kommentit - Comments

Hieno esiintyminen aamu-Tv:ssä! :)

Nonnih! Tää systeemi nielaisi äsken mun blogin osoitteen, joten tässä siis osoite edelliseen kommenttiin. :)

Unohdin tietysti katsoa aamulla, mutta onneksi löysin esiintymisenne Ylen nettisivulta. :) Hyvinhän se meni, vaikka aikaa olisi pitänyt olla enemmän. Ehkä tästä on seurauksena lisää neulebloggaajia...

kerrankin kiinnostava juttu aamuteeveessä ja minua nukutti (kiroilee), mutta silti näin myöhään katsottuna tuo juttu oli mielenkiintoinen...Neulonta kunniaan!

en ollut hereillä aamulla, mutta onneksi ziina kertoi mistä haastattelun voi katsoa ;) Hieno juttu!

Katsoin Ylen sivuilta juttunne. Tosi hyvä haastattelu ja oli mukava "tavata" teidät livenä!
Mieltä lämmittävä esitys!

Minä menin tänään myöhemmin töihin, että pääsin tv:n ääreen heti aamulla. Edustitte innostuneesti ja tyylikkäästi itseänne ja siinä sivussa vähän meitä muitakin neulojia.

Minä menin tänään myöhemmin töihin, että pääsin tv:n ääreen heti aamulla. Edustitte innostuneesti ja tyylikkäästi itseänne ja siinä sivussa vähän meitä muitakin neulojia.

Hienosti meni, aikaa olisi tosiaan voinut varata teille ja hienolle aiheella paljon enemmän :)

Hei Marjut!
Oikein innostuin teidän hienosta harastuksestanne.

Taidanpa kaivella omatkin sukkapuikkoni taas esille.

Terveisin, Ule

Hei!

Oli kiva tutustua teihin Aamu-TV:ssä. Aamulla en ehtinyt katsoamaan juttuanne, kun olin juuri lähdössä kotoa. Onneksi Aamu-TV tuli uudestaan iltapäivällä.

Olen itse hulluna neulontaan. On kotona aikamoinen lankavarasto ja neulelehti- ja -kirjakokoelma! Tulen seuraamaan blogejanne milenkiinnolla.

Terveisin Turusta

Kübra ATAMAN-OUTINEN

Aamukiireessä puolikorvalla ja -silmällä näin aiheet ja teidän naamanne ja nyt iltapäivällä säkällä kerkesin kotiin vielä katsomaan kunnolla tuon haastattelun;-)

Kiitti linkkivinkistä, katsoin teidän haastattelun netistä. Kiva haastattelu, toimittajatkin olivat tosi kiinnostuneita aiheesta. Ja mikäs on ollessa, kun ovathan neulominen, bloggaaminen, langat, ym. asiaan liittyvä M-I-E-L-E-N-K-I-I-N-T-O-I-S-I-A ja tärkeitä asioita.

Olin telkkarin ääressä sattumalta tänä aamuna ja siellähän neulottiin! Hienosti meni, linssiluteet!