12.11.2006 | 21:50

Paljastuksia

Minun SNY:ni oli Laura! En osannut arvata, en edes epäillä.

Kissalaatikossa oli tällaista:

Mustaa ja valkoista Fritidsgarnin näköistä villalankaa (huopuukohan se?), Fazerin sinistä (mun suosikkia, mun suosikkia!) ja suklaateetä.

Suklaatee oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Tuoteselosteen mukaan se sisälsi mustaa teetä ja jopa suklaahippuja! Testasin teetä aamiaisella lauantaina ja se oli erilaista kuin mitä odotin - teessä maistuivat erikseen sekä tee että tummahko suklaa. Odotin ennemmin makujen yhdistelmää (että maut olisivat sekoittuneet enemmän toisiinsa), koska en tiennyt, mitä odottaa, mutta tuollaisena tee oli varsin mainiota. Voisiko aamun aloittaa paremmin kuin suklaalla?

Kiitos vielä kerran, Laura! Kiitokset myös Kristelille SNY-kierroksen järjestämisestä!

« Revelations | Blog | Wanna see pictures? »

Kommentit - Comments

Kyllä minusta fritidsgarn huopuu, jakavat menitassa ohjeitakin siitä neulottuihin huovutettuihin lapasiin =). Mutta tuohan voi olla sitä Menitasta saatavaa vyötteetöntä huopuvaa lankaa?

Check out the sweater that launched an Internet phenomenon: http://youtube.com/watch?v=yP8N9vD0DPE . En osaa sen kummempaa puolaa, mutta senkielisten mukaan se puhuu jotain tosi junttimurretta. Mutta tuo villapusero! ARGH! :D

Omassa lähilankakaupassani oli valkoisen Fritidsgarnin vieressä iso lappu ettei se huopuisi. En ole kyllä kokeillut itse.
Minulakin on suklaateetä, se on kertakaikkisen ihanaa !