05.11.2006 | 22:27

Kaksi Peppi Pitkätossu -sukkaa

Raitasukat ovat valmiit!

Sukkiin meni lähes koko kerä Novitan 7 Veljestä Jättiraita -lankaa, siitä jäi vain pieni nöttönen. Hyvä niin, olin hieman epävarma siitä, saako yhdestä kerästä kaksi polvisukkaa. Lanka käyttäytyi myös hyvin, kerässä ei ollut solmuja eivätkä raidat menneet vinksinvonksin. Itse asiassa sukista tuli lähes identtiset, yksi kerros siellä täällä saattaa heittää. Eniten sen huomaa ehkä kantapään kohdalla, toisessa sukassa petroolinvärinen raita on hieman kapeampi.

Sukat on neulottu kärjestä kasialoituksen kera ja kantapää on tiimalasikantapää. Silmukoita oli 40, mutta pohjetta varten lisäsin vähitellen 4 silmukkaa ja kavensin ne pois ennen resoria.

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen. Nyt vain katsotaan, pysyvätkö sukat ylhäällä vai valuvatko ne heti nilkkoihin...

Lopuksi vielä tiedotustyyppistä asiaa: Makepeace, vastaan haasteeseen mahdollisimman pian! Sitä odotellessa TV1:n Aamu-TV tarjoaa asiaa nettineulojista (ketkähän siellä ovat, niin...) huomenna maanantaina klo 7.50 - 8.00. Pysykää kanavalla!

« Two knee socks | Blog | As seen on TV »

Kommentit - Comments

mä tein kanssa tollaset raitasukat ja ihanat on..mutta mulla valahti nilkkoihin ja nyppyynty parissa päivässä..aijon silti tehdä toiset ja laitan joustetta nilkan kohdalle..ja mullakin riitti 1kerä=)pieni jalka rulaa=D

Olipas hyvä haastattelu ja rouvat oikein hehkeän näköisiä!

Senkin linssiluteet! :DDD Hienosti meni molemmilla ja hyvä, että teette Ullaa ja blogeja tunnetuksi.

Minäkin käänsin liian myöhään kanavalle ja ehdin vain nähdä puikot heilumassa ennen uutisten alkua. Onneksi on tuo netti-tv :) Piti heti käydä kurkkimassa keitä siellä tv:ssä vilahti. Oikein hyvä haastattelu ja kiva kun neulojat näkyvät julkisuudessa :)

Ihanat sukat! Ja pitänee tsekata netistä tuo...

Kiitos hienosta esiintymisestä tv:ssä. Katselin sitä vähän toisella silmällä aamukiireiden lomassa, illalla aion perehtyä siihen tarkemmin Yle24:ssä.

Kiitos haastattelusta =)
onneksi kerkesin ja muistin katsoa!

Aamupöpperössä kuulin televisiosta ainoastaan miestoimittajan sanoman "Marjut Katajala" ja mietin tovin, että onpa tuttu nimi... En ehtinyt jäädä katsomaan haastattelua (piti lähteä töihin), mihin aikaan oikein oletkaan joutunut heräämään!?
Täytyy käydä kurkkimassa TiinaV:n antamassa linkissä, kun en ehdi yle24:n uusintaakaan katsomaan tänään.

Videopätkä löytyy tästä linkistä, tupakkamainosjutun jälkeen:
http://www.yle.fi/yle24/videosali/index.php?a=10&t=1&q=12

Onnittelut upeasta haastattelusta!

Taispa olla Icarus puikoilla. Olisitte nyt hehkuttaneet Ullaa vähän enemmän! :)

Satuin juuri lukemaan blogiasi ja huomasin tuon ohjelman vähän myöhässä. Jäi alku näkemättä. Ihanan vaaleanpunainen Icarus sinulla tulossa!

kiitos upeasta haastattelusta, ja vaal.pun icarus on aikas magee... taas pääsee neulebloggaat ja käsityöharrastajat valtaväestön tietoisuuteen ... Mukavaa talvipäivää!!