03.10.2006 | 12:45

Niisk

Niisk. Olen liikuttunut. Olen niin liikuttunut, että en ole pystynyt jakamaan kanssanne historiallista hetkeä viime lauantailta. Niisk... Takku jäysti illalla lankaa ensimmäisen kerran! Valitettavasti kuvallinen todistusaineisto puuttuu, koska neuloin yllätystä SNY:lleni enkä voi paljastaa sitä, mutta oih ja voih, siellä kolli oli, tomerana ja pörröisenä ja jäysti lankaa. Sunnuntaina Takku teki saman uudelleen. Eikö olekin suloista, kun pikkuiset oppivat uusia asioita?

Lisäksi Takku haluaa sanoa, että matkalle lähtiessä tärkeimmät asiat on pakattava ensin.

« Sigh | Blog | Which cities? »

Kommentit - Comments

TiinaV: Ei, Takku ei muistuta ollenkaan mun anoppiani! Jestas! :)

Muoriska: Jep, tiedän tunteen...

Liisa: Takku on meillä toistaiseksi, anoppi on edelleen toipilaana - kotona kyllä, mutta ei vielä täysin kunnossa
.
Tarja & Huli: Minulle kelpaa tietenkin vain parhain ja pehmein (merino)villa, alpakka, kashmir ja silkki! terveisin Takku.

Hanna: Niin täälläkin... ja nyt kaikki neljä kollia harrastavat samaa, kun Takkukin oppi talon tavoille! :)

Meilläkin kissa välillä nauttii langoilla leikkimisestä, mutta langan pitää olla kokonaan villaa (mieluummin merinoa) tai alpakkaa. Lankoja kuljetetaan pitkin asuntoa ja keriä sotketaan. Muita lankoja purraan vain suutuspäissä poikki kun minä keskityn liikaa neulomiseen. Matkalaukku on myös mieluinen makuupaikka, kaikkia kasseja on kyllä kokeiltu.

Been there, done that. Pidä sitten laatuvaatimukset korkeina, Takku, älä sorru tavanomaisuksiin. Näin syksyllä voin lämpimästi suositella esim. villa-alpakkalankoja. Novitaa kerran kokeilin, mutta se ei oikein miellyttänyt.
Terv. Huli-kolli

onko takku jäänyt teille pysyvästi asumaan, vai voiko anoppisi vieläkin huonosti?

:), ihanaa huok.
Muoriska joka välissä neuloo kahdeksankätisesti

Eikös se niin mennyt, että kissat alkavat muistuttaa vähitellen emäntäänsä ja emäntä kissaansa... :D