24.09.2006 | 17:09

Pistetään, pistetään banaania poskeen

Hyvää iltaa. Uskoisin, että emme ole vielä tavanneet, joten saanko esittäytyä: olen eBaylta saapunut banaanisilkkilanka.

Itse asiassa en ole silkkiä, vaan minut on tehty banaanikuidusta ja mitä todennäköisimmin kehrätty ja värjätty käsin ja vain muistutan silkkiä. Olen kiiltävä ja hieman epätasainen lanka enkä ihan hoikka tapaus, minua voisi neuloa esim. 6 mm puikoilla. En kuitenkaan tiedä, miksi haluaisin isona tulla, ehkä huiviksi tai jopa pikkuiseksi juhlavaksi neuletakiksi. Siihen saakka olen vain ihailtavana ja paijattavana - ja minua sietää ihaillakin, tulinhan ihan Ameriiikan ihmemaasta asti sujuvasti tullin kautta.

(Toim. huom. Älkää kertoko lilalle langalle, että se on huuto.netissä myynnissä, koska se ei sittenkään ole ihan minun väristäni...)

« Going bananas | Blog | The future is bright »

Kommentit - Comments

Juuli: käsittääkseni tuo on ihan 100% banskua, villasta tai muista materiaaleista ei ollut mainintaa. Huisaa. :)

Kaunista lankaa! Eikö siinä ole mitään sekoitettu mukaan, ei siis villan haiventakaan?

Mau: Frank kiittää terveisistä! Raportoin langasta, kunhan saan jotain tehtyä... Eli varmaankin joskus vuonna 2010. :)

Hanna: onnea matkaan!

Kerrothan sitten, miten lanka käyttäytyy? Netistä on löytynyt NIIN ristiriitaisia selostuksia sen pesunkestosta, värjäävyydestä ja yleisestä olemuksesta...

Ja terkkuja kissoille! Etenkin Frankille.

Aivan pakko oli käydä Ebayssä tutustumassa tuohon lankalaatuun. Katsotaan nyt onnistunko huutamaan villa-silkkisekoitetta. Onneksi vielä ei ole langaton lokakuu.