16.08.2006 | 22:24

Syitä olla kiitollinen

Eilen kiltti postisetä tai -täti jätti lapun, jossa hän ilmoitti, että voisin noutaa postista ison kirjeen. Tänään sain paketin haettua - ja tällainen se oli:

Entä mitä oli paketin sisällä? Tällaista:

Sain lahjan SNY:ltäni ja olemme kaikki täällä onnesta soikeina ja kiitollisia. Kissat kiittävät paketin päällä olleesta langasta, koska sillä on hauskaa leikkiä. Minä kiitän ihanasta, ihanasta, iiiiiihanasta punaisesta (ooh!) Grignascon Merinosilkistä, jota olen hiplannut lankakaupassa useinkin, mutta jota en ole saanut ostettua. Luulenpa, että Jussi on myös erittäin kiitollinen kuullessaan, että hän pääsee pitelemään vyyhtiä, kun kerin kaiken tuon 1400 metriä lankaa kerälle... Vai kutsuuko joku kerijälaitteen ja vyyhdinpuiden omistaja mut kahville lähiaikoina? Olisin siitäkin erittäin kiitollinen.

Kiitos, SNY:ni, tämä oli upea lahja!

« Reasons to be thankful | Blog | I'm just cleaning up »

Kommentit - Comments

Marja: ainakin kissoilla olisi ajankulua. ;)

Mie voin tulla TEILLE kaffille vehkeiden kera :-D Meillä on nimittäin niin ahdasta että kotona en voi edes omiani keriä vaan teen senkin tontilla tai kyläreissulla *virn*

Multakin löytyy moiset tarpeet, onnistuneesti olen saanut Merinosilk-vyyhdin yhdelle kerälle.

Yhdyn kuoroon, meillekin saa tulla. Mun kerimälaitteella saa vyyhdin Merinosilkiä mahtumaan just kerälle, vähän tiukkaa tosin tekee ja lopussa pitää varoa.

Mä voin kutsua, mulla on molemmat...Tosin ei ehkä koko vyyhti mahdu yhdelle kerälle kun mulla ei ole mikään maksikerijä.

ja mulla ois yhet ylimääräiset vyyhdinpuut, jotka etsii uutta kotia!

Meillekin voit tulla pläjäyttämään merinosilkin kerälle, voin pidellä vyyhteä kun ei ole vielä niitä vyyhdinpuita, mutta kerimälaite kyllä helpottaa hommaa huomattavasti. Matka kai 30 min hesasta...

mun rullattimia saat lainata koska vain, just nyt ei ole omaa kerittävää.